Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mobilanvändande

Sociala medier har ju kommit att bli en stor del av dom flestas liv och ibland kan man nästan känna att dom tar över. Mobilanvändandet har tagit över en så pass stor del i vår vardag att jag ibland måste sätta ner foten och se till att både jag och F lägger undan våra telefoner om kvällarna så att vi kan prata och umgås istället fö att glo in i skärmen.
Sociala medier är en stor del av mitt liv då det faktiskt är mitt dagliga arbete och min inkomstkälla. Däremot så kan även jag känna att det blir för mycket ibland. Man får försöka finna en balans i det hela och inte vara uppkopplad jämt och ständigt.
Hur är ni när det kommer till mobilanvändandet? Är sociala medier viktigt för er?

Kommentarer

  1. Anna

    Har en jättebra app om just detta (dubbelmoral…) där man kan se hur länge man använder sin telefon varje dag! Finns även fler funktioner men verkligen jättetips! Heter ’Moment’ och finns på appstore. ÄLSKAR din blogg, finner så mycket inspiration<3 Keep up the good work! Kram 🙂

  2. Stina

    Bra inlägg! Och fina svar <3 De ger hopp för framtiden.
    Jag tror det är väldigt viktigt att tänka över sitt mobilsurfande. Jag tycker det känns så skevt att sitta å stirra i mobilen när dom du älskar och kanske träffar väldigt sällan finns runt omkring dig, som vid jul. Vi är nog mer beroende än vad vi tror. Det gäller att aktivt välja bort mobilen och umgås! Haha!
    Sen är ju bl.a. ögonkontakten med våra barn en förutsättning för att de ska utvecklas normalt. Jag blir så ledsen när jag ser föräldrar som inte bekräftar sina barns kontaktbehov.
    Kram till dig och Gott Nytt År!

  3. Mikaela L

    Jättebra & viktigt inlägg!
    Jag försöker också minimera mitt mobilanvändande nu när jag har en lite bebis. Så jag brukar kolla instagram & bloggar när hon sover eller som nu när jag ammar på natten för då är hon knappt vaken och söker ögonkontakt (lika trött som mamma haha).
    Viktigt också som du skriver att man tar vara på tiden att mysa med sin partner också 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det är så viktigt!<3 Haha men sötisen då. Stor kram fina du! <3 Skönt att du håller med mig om det här med mobilanvändandet! 🙂

  4. Lisa

    Jag är inte beroende av sociala medier..
    Slötittar mest på Facebook men Instagram kan jag fastna i lite mest för att jag följer många som lägger ut bilder på bakverk och matlagning vilket är ett stort intresse för mig ☺
    fast när jag är hemma så försöker jag lägga undan mobilen och umgås med sambon istället då vi inte setts på hela dagen..

  5. Mariette

    Håller med roligt och otroligt bra för en som jag bor utomlands, men också sjukt, ibland kan jag känna typ ”press” att de här måste jag lägga ut/visa istället för att leva i de moment jag är i, då blir de lite skrämmande! Tack för en mycket fin och intressant blogg

  6. Mel

    Jag tycker att sociala medier är kul grej men framförallt ett sätt att hålla kontakten med mina släktingar som bor utomlands. Men något jag tycker är otroligt viktigt är att när sonen är vaken undviker vi alla skärmar så mycket det går och umgås istället. Vill inte att han kommer ihåg sin barndom som att mamma satt fastklistrad med mobilen:)

  7. Michelle

    Jag älskar också sociala medier, speciellt att titta på youtubers när jag inte har något att göra 😀 Men jag försöker bestämt att inte använda telefon när jag umgås med vänner eller familj. Tycker näsan det är lite respektlöst att sitta och glo på en skärm när någon försöker prata med en! Kram!

  8. Sofia Granath

    Om man tänker efter är det inte viktigt. Men det är alltid kul att bli uppdaterad om vad som händer runt om i världen och bland vänner. Jag har bott utomlands i 2,5 år nu och jag är glad att jag har sociala medier för att kunna kommunicera och veta vad som försiggår i mina vänners liv. Men ett bra tids är att begränsa de sociala medierna till vissa tider på dagen. Börjar kanske med 2 h på morgonen och 2 h på kvällen. (Förstår att det kanske är svårt med en liten mini hemma) Men det kan nog vara bra att begränsa det till fasta tider :).

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish