Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

Lite nytt

Ikväll blev det lite shopping till nya lägenheten och allt från matgrupp till grejer till Jasons rum och annat klickades hem.
Miffy-Jollyroom
Denna urgulliga lampan klickades hem till Jasons rum. Vi köpte den största modellen så att den får stå på golvet. Hoppas han ska tycka om den. 
cup_bubble_grey_grande.1433402008
Och ni vet ju att vi samlar på Mateus-porslin här hemma. Kunde inte motstå ett gäng av dessa. Vi har ju andra muggar därifrån men det är något speciellt med just ”bubbel-porslinet”. Visar upp matgruppen i ett eget inlägg och resten av det vi köpte sen! Kram!

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Lampan är såå söt ! 😀
    Älskar också porslinet från Mateus 🙂 mamma köpte faktiskt för första gången tallrikar från Mateus (många år sedan) just i Umeå när vi besökte släkt & vänner 🙂
    Enda sen dess har jag älskat designen & tycker de kommer med snyggare utformning hela tiden. Tyvärr har vi inte tillräckligt djupa skåp 🙁 men när vi flyttar ska vi investera nytt porslin från Mateus. Älskar att ha en man som också tycker om inredning och att vi har nästan samma smak 😉

  2. Carin

    Hej 🙂 vart har du hittar den fina lampan till lilleman? Skulle vilja klicka hem en likadan till min dotter. Tack för en toppen blogg. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      jollyroom köpte jag den på! 🙂 1999:- ,storlek XL! 🙂 Sök på ”miffy” i deras sökfält så hittar du! 🙂 STOR kram och tack för fina ord <3 blir så glad!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish