Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Små sockar

12348494_10208145778223528_1670309498_n
Dessa köpte min mamma till Jason när vi var i Umeå. Så gosigt med handstickade tjocksockar.

Kommentarer

  1. Sandra

    Hej, tycker din blogg och instagram är underbara att följa. Som när man läser en bra bok, en liten saga eller romantisk film. Blir så glad när jag ser att du uppdaterat!
    Tänkte bara fråga dig vad för ras zelda är och hur ni hittade henne? Är hon lätt att ha o göra med… päls, motion, inlärning och så?
    Kram Sandra

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vad du är snäll!! <3 Gulle dig, tack!! <3 Hon är från MALMÖ och är en blandning mellan chihuahua/russkiy toy/tibetansk spaniel!:) Hittade henne via blocket och hon är absolut lättlärd och duktig. Vi har dock inte tränat henne så mycket utan myser mest med henne här hemma, haha.. KRAM <3

  2. Paulina

    jag vill bara säga att jag tycker sååå mycket om dig och din blogg.
    du inspirerar mig och jag kollar alltid din blogg varjedag och när jag är på dåligt humör så kikar jag in här och blir gladare.
    och när jag känner mig osäker så tänker jag ”vad hade gabriella gjort?” haha!
    God jul till dig och din fina familj <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fina du! Du anar inte hur glad jag blir! <3 TACK SÅ JÄTTEMYCKET!! <3 Stor, stor kram och återigen tack för en sådan varm kommentar som träffade rakt i hjärtat. GOD JUL <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish