Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre saker som jag har upptäckt på senaste..

..Hur extremt vassa naglar Jason har. Han har rivit mig på överläppen (så att jag började blöda) och han har även hunnit med att ge sig själv ett rejält rivsår på näsan. När han äter så passar han på att dra med naglarna längst min bröstkorg och det gör ordentligt ont kan jag säga! Dom första veckorna var detta inte ett problem då naglarna liksom gick av själva men nu känns det som att dom hinner växa sig lite längre innan dom går av.  Ska kanske fila ner dom lite så att han inte skadar sig själv.
..Att jag ÄLSKAR biskvier. F kom hem med två stycken för någon vecka sedan och efter det var jag helt fast. Är helt såld på den där krämen som finns i dom. Muuuums! Inte ett allt för bra beroende kanske.
..Jag och F har roligare ihop än någonsin. Vi har ju varit bästa vänner sedan länge tillbaka och delar samma humor, men sedan vi fick barn så har den tagits till en helt ny nivå. Vi gapflabbar typ åt allt nu för tiden och jag försöker fortfarande luska ut om det är för att vi har kommit närmre varandra eller om det helt enkelt är för att vi är övertrötta småbarnsföräldrar 😉 Senast igårkväll satt vi och fnissade åt att blåbären på vårt fruktfat kanske är avklippta pungkulor från smurfar och att det med andra ord springer runt punglösa små, blå varelser någonstans. Orkar inte med oss, haha.
12421469_10208220077920974_778468478_n
Aj löv jo <3

Kommentarer

  1. Stina

    Min bm klippte min sons naglar 1 timme efter han föddes. Klipp naglarna ofta! Känns så hemskt då dom råkar klösa sig i ansiktet:/

  2. Natalie

    Hej! Jag vill bara tipsa om en superbra nagelsax som finns på apoteket, den formar sig efter nageln när du klipper så det går snabbt och smidigt. Jag klippte alltid min sons naglar när han sov när han var i Jasons ålder. Kanske är det lättare att klippa än att fila 🙂 Kanske finns olika varianter men denna sax är väldigt lätt, smidig och har ett blått handtag / skaft. Finfin grej 🙂 godjul!

  3. Sandra

    Om Jason i framtiden bestämmer sig för att han vill äta kött, hur kommer ni ställa er till de med tanke på att du och din man är veganer/vegetarianer ? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har inte tänkt på det än 🙂 Tror inte att det kommer att hända men OM det gör det så får vi ta det när det blir aktuellt.

  4. Jungfrumamma

    Det där med naglarna känner jag igen Haha! När dom gosar in sig med sina händer och ”trampar” som kattungar gör när dom diar. Håller med om att naglarna är ordentligt vassa efter ett par månader när det blivit ”riktiga naglar”. Men så guuuuuullligt när dom ”trampar”. Jason kanske inte börjat med det ännu kom på att han är typ en månad yngre än min bebbe.

  5. Elin

    Jag hade bara en snabb fråga ! Du skrev på en frågestund att du vaxade dig ” där nere ”. Hur gjorde du när du var höggravid och gjorde du det precis innan förlossningen?
    Måste också bara säga att jag älskar din blogg <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag gjorde det själv även då trots att jag hade mage. Tog lite längre tid i och med att magen var så stor men det gick ändå 🙂 Ja, det gjorde jag! Eller kanske två/tre veckor innan iallafall! 🙂 Kram och tack snälla för så fina ord <3

  6. Carolina

    Ja gud vad naglarna växer fort på dom små! Speciellt jobbigt när han ska vara upp i ansiktet och hålla på.
    Vi fick ha tunna vantar på vår son i början då han klöste så mycket i ansiktet på sig själv. Nu försöker jag klippa dom försiktigt då han sover, samt fila.

  7. Louise

    Hej! Är bara lite nyfiken på hur ni nattar Jason? Och om och i så fall vilka kvällsrutiner ni har med han? 🙂 super härlig blogg har du!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 Vi har inga rutiner alls faktiskt! Det är olika från kväll till kväll vilken tid vi lägger oss osv. När vi ska sova kryper vi dock alltid ner i sängen allihop och jag liggammar honom tills han somnar (han somnar alltid av det när han ätit sig mätt). Tack snälla du för så fina ord och stor kram!! <3

  8. Erika

    Våran dotter har också väldigt vassa naglar. Hon är en vecka idag. Vi har köpt små tunna vantar utan tummar från hm två-pack för 30kr. Perfekta för små vassa naglar

  9. Linnea

    Om du älskar biskvier så måste du testa daimbeskvier!! Jag gjorde dom från jennys matblogg och jag älskar dom! Dom är perfekt för mig som är gluten med:) hoppas du får en bra dag, älskar din blogg!!:)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish