Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lucka nr 21: Tvillingmorsan!

Dags för lucka nr 21! Dagens bloggtips är Malin Hedblom som bloggar under namnet ”Tvillingmorsan”. Malin är mamma till tvillingarna Agnes och Alfred som är födda i januari 2014, de är snart 2 år gamla! Hon bloggar om vardagen med sin familj men även om blogglivet i stort, event, shoppingtips, kompisar och . En härlig mammablogg att följa!

Ni hittar hennes blogg här ›› 

tvillingmorsan

Kommentarer

  1. Nathalie

    Jag vill minnas att jag läst att Jason kommer äta vegetariskt precis som ni, men hur går tankar kring om han själv vill äta kött? Exempelvis när han sen ska gå på förskola?
    Jag och min sambo har mer och mer gått över till vegetarisk kost, av flera skäl, men främst för att vi anser att det är det bästa för vår hälsa och för djurens skull. Vi ger barnen vegetarisk kost, men våra familjer och typ ”alla” omkring äter kött och jag kan såklart inte förbjuda dem från att äta kött när de blir bjudna eller när de ska börja förskolan här senare. Men samtidigt vill vi ju såklart att de ska äta så bra mat som möjligt.. Och för oss ingår inte kött på den ”bra listan”.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har inte tänkt på det alls faktiskt och har förhoppningen om att han ska förstå VARFÖR vi inte äter kött 🙂 Med det i ryggen tror jag inte att han kommer att vilja smaka ens. Dom flesta som växt upp i en vego-familj har ju också växt upp med en anledning till varför man väljer bort att äta djur och fortsätter leva som vegetarianer även i vuxen ålder. Men ja, det är en förhoppning som vi har och längre än så har vi inte tänkt. Skulle det bli aktuellt får vi ta det när vi är där om et par år. Kramar!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish