Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

SMEG

Mannen är på AW, mini sover och jag ligger och nattshoppar i sängen. Har precis klickat hem en brödrost och en vattenkokare från SMEG och sitter och kikar på matgrupper, dricksglas, bestick och massor med annat. Blir massor med roliga beställningar nu inför nya lägenheten. Längtar så tills vi får flytta nu! Ja, jag vet att jag tjatar men jag hatar verkligen att leva i flyttkartonger och kaos.
Skärmavbild 2015-12-19 kl. 01.08.24
Dessa två klickade jag hem nyss. Visst är dom fina!? Jag älskar SMEG och tycker dom gör superfina grejer. 

Kommentarer

  1. Cathrin

    Jag får kanske börja med att be om ursäkt i förväg. Förlåt! Jag är väldigt praktisk av mig och blir lite fundersam på varför du beställer saker innan ni har flyttat? Är det inte bättre att vänta så de hamnar på rätt plats från början. Gött att flytta så lite som möjligt tänker jag. Du har säkert en bra förklaring som jag inte tänkt på. 🙂
    Superfina grejer för övrigt! Visste inte ens att de hade sånt. Har bara sett kylskåpet innan. Kram på dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi beställer allt hem till våra föräldrar i Umeå, så det är inget vi behöver flytta med 🙂 Känner att det är smidigt att allt finns på plats redan när vi kommer fram så att det bara är att packa upp 🙂 kramar!!

  2. Karin

    Åh, superfina! Älskar din stil på inredning. Ser fram emot fler inlägg om möbler och annat ni ska köpa. Ska också flytta snart och är på möbeljakt så böver bli inspirerad haha!

  3. Frida

    Älskar också smeg!
    Var sugen på att köpa deras kyl/frys men fryafacken är ju så små. Hade velat ha en stor kyl och en stor frys i den designen ☺

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish