Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gå igenom papper..

..Gick igenom lite papper nu inför flytten och dessa tänkte jag sätta in i hans årsbok. Tänkte att det kan vara roligt för honom att ha kvar. Jag har även sparat den lilla ”mössan” som han fick på sig direkt efter förlossningen, ”armbanden” vi fick på BB och lite annat smått och gott.
12395529_10208179690111304_350142270_n
Här står det vilka som var med när han kom till världen. Roligt att ha kvar. 
12367105_10208179690031302_2070304606_n
Detta papper fyllde vi i på profylaxkursen vi gick via Magplasket här i Göteborg. Förlossningen blev faktisk precis som jag hade tänkt mig förutom att det gjorde TUSEN gånger ondare än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. 
12367081_10208179689871298_1697894747_n


Och här är ett litet urdrag ur förlossningsjournalen. Hoppas han ska finna glädje av den någon gång i framtiden. Kanske när/om han själv får barn. Så kul att se tillbaka. 

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, födde med lägsta lustgasen 🙂 Tror inte det! Har jag klarat det utan en gång borde jag göra det igen, kram!:)

  1. Anna - Mamma till Elma

    Härligt att förlossningen blev som du tänkte dig! 😀 Jag hade en målbild jag med, men insåg att det inte blir som man har tänkt sig alla gånger. Förlossningen började som vanligt, men mitt i värkarbetet så blev jag medvetslös och fick krampanfall så fick i ilfart föras ner till operation och akutsnittas. Före det hade jag en tanke på att skaffa flera barn, men nu efteråt vet jag ärligt talat inte om jag vågar det.
    Ha en bra fredag fina du! ♥

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa! 🙂 Nej, det är nog sällan det blir som man har tänkt sig men alltid bra att ha en målbild! 🙂 Åh, förstår dig verkligen isåfall.. <3 Stor kram och detsamma fina du! 🙂

  2. Anna

    Det kommer han <3 Förmodligen den dagen han själv väntar barn och roligt att ha nånting som är dokumenterat på papper, det är ju så mycket idag som är digitaliserat. Apropå det så satt jag för ett par dagar sedan och tittade igenom min fästmans årsbok när han var nyfödd, 30 år senare. Jätteroligt att få se och läsa lite då mina föräldrar inte var lika duktiga på att dokumentera.
    Nu är det nedräkning på riktigt, vi har bf 28/12 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, jag tror också det! 🙂 Men så himla mysigt!! 🙂 Stor kram fina du och stort grattis till graviditeten! 🙂 Lycka till på förlossningen också! 🙂 Du har något magiskt framför dig. :)<3

  3. Stina

    Hej Gabriella! Tack för en fantastisk blogg 🙂 Skulle du vilja göra ett inlägg om vad man som förälder (första gångsförälder) bör bunkra upp med i garderoben innan bebis kommer, i vilka storlekar, och vad som ni insåg inte kom/kommer komma till användning?! Har läst detta på tusen ställen men tycker det är supersvårt att veta hur mycket man behöver av varje storlek och vad som kommer att användas, vad som alltid ligger i tvätten, vad man behöver till bäddning i både vagnen och spjälsängen, planera för vilken årstid det är osv när bebis kommer. Tror du har många gravida som läser din blogg 🙂 här har du en!;-) kramis!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! 🙂 Men tack snälla för så fina ord <3 Jamen självklart! 🙂 Har några sådana inlägg på gång så håll utkik! 🙂 Stor kram till dig och stoooort grattis till graviditeten! 🙂 Du har något helt underbart framför dig!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish