Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina!
Hoppas ni mår bra. Vi mår jättebra och har tagit sovmorgon här hemma. F känner sig äntligen frisk och vi tänkte slänga ihop något gott till lunch strax. Vi har försökt att inte handla hem så mycket ny mat och äta upp allt ur kyl och frys nu inför flytten – men det är lättare sagt än gjort, haha. Tror att vi har en halv vitkål, lite morötter, massor med bönor i skafferiet, smör, ost, glutenfri pasta, frysta grönsaker, lite vego-halvfabrikat.. Inte allt för mycket med andra ord! Får se hur det hela slutar och vad vi hittar på 😉
Känns lite smått overkligt att mannen nu endast ska jobba tre dagar till innan han går på pappaledighet i lite mer än ett år. Hur galet!? Jag tycker att han är så himla värd det med tanke på hur hårt han har jobbat enda sedan han tog studenten. Långa dagar, korta helger, knappt någon semester – under alla dessa år.. Allt för att göra det han kan för oss som familj. Så ja! Denna långa ”ledighet” förtjänar han!
Har helt glömt bort att berätta att vi besökte ”Jul på Liseberg” ett par dagar innan F blev sjuk. Så himla roligt och mysigt! Vi hann tyvärr inte gå runt så mycket i själva parken men vegetariskt julbord på ”The green room” hann vi äta ordentligt av, haha. Blev ett helt berg med mat och fy så gott det var! Den restaurangen har vi besökt många gånger förr och det är alltid lika gott. Har ni ätit där? Känns annars lite småtråkigt att vi nu ska flytta från Göteborg då det finns så mycket kul att göra här! Vi kommer helt klart att besöka Liseberg fler gånger under juletider när vi har vägarna förbi. Tror att Jason kommer att älska det när han blir lite äldre. Var så himla mysigt med all belysning, allt godis, isshowen.. Ja, verkligen julstämning! =)
Önskar er en jättefin dag! Stor kram <3
12395498_10208191360643060_454013467_n
..Ja, ett berg med mat som sagt! Men man måste ju testa lite av allt. Och det fanns SÅ mycket att välja bland. Efterrätt fanns det dock inte plats för i magen – trots att det fanns gott om det också. 
12386492_10208191360683061_2128805920_n
Inne på restaurangen. Och det var någon som frågade om jag har en stor finne i pannan på en annan bild och nej, det är ett födelsemärke. Har haft det sedan jag var liten! Något roligt är dock att F trodde att det var en finne ungefär ett år in i vårt förhållande. Det var en av dom där dagarna när jag klagade på att jag hade sååå dålig hy och han svarade ”nej, du har ju bara EN finne som jag kan se” och pekade på min panna.. Haha..
12367106_10208191360763063_1583816386_n


Massor med snö fanns det också inne på Liseberg! Och det gav mig ordentligt med julstämning för första gången i år!  =)

Kommentarer

  1. Lollo

    Hej ! Gud så vacker du är så speciellt utseende som en av få wow ! Ta mer bilder !
    Undrar bara , kommer du gå på någon spädbarns grupp/ massage eller öppen förskola ?? Kramar ❤️

  2. Maria

    Så fin du är! Och guuud vad gott med veggojulbord! Kommer man in på Green Room utan att gå in på Liseberg? Vad kostade julbordet? Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla du!!<3 Ja, det var såå gott! Nej man måste först komma in på Liseberg! 🙂 Det kostar runt 200:- per person 🙂 kramar!!

  3. Ida

    Haha vad lustigt med din prick i pannan! 🙂 Jag har en precis likadan på samma ställe och många frågar om det är en finne ! Haha.. Vissa frågar även om jag inte ska ta bort den.. Men hellre en prick än ett ärr mitt i pannan 🙂 känns som en personlig prick!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men så kul! 🙂 Jaa, jag har också funderat på att ta bort den men samtidigt så känner jag att den är en del av mig på något vis .Så den får vara kvar! Är inte så sugen på att ha ett ärr där 😉 KRAM

  4. Bayo

    Hej
    Måste fråga dig för jag blev jätte orolig igår när jag besökte min BM. jag är gravid i vecka 33 o har jätte liten mage o igår mätte hon o Sen sa hon att jag inte följer kurvan fortforande har det hänt nåt sånt med dig när du va gravid då du hade oxå liten mage

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, jag följde min växtkurva till fullo under graviditeten. Tycker att du ska prata med din BM om du är orolig! Dom brukar ju boka in extra ultraljud och sådana saker om man inte växer som man ska. Stor kram och hoppas att det löser sig.. <3

  5. Kine

    Hej!
    Jag tänkte bara fråga hur ni hann med hundarna när ni båda jobbade heltid? Jag och min sambo vill så gärna skaffa oss en hund nästa sommar, men jag är så orolig över att vi inte kommer ha tid. Jag går i skolan nu men tar studenten i juni och planerar då att börja jobba istället. Hur fick ni ihop det med tiderna? Och måste bara säga att din blogg är helt fantastisk. Började följa dig några veckor innan du födde och kikar in här någon gång om dagen sedan dess!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag jobbade dag och F jobbade kväll! Så jag var borta 8-17 och F jobbade 13-22. Dom blev ju hemma rätt länge om dagarna då iallafall men max sex timmar per dag. STOR kram och tack för fina ord <3

  6. ISA

    åh så härligt ni verkar haft det då! du kanske skrivit detta förr; men ska du jobba då eller ska ni vara föräldralediga bägge? Eller får ens båda vara det samtidigt? haha har noll koll på sånt 😛 Kram! du är fin!!

  7. amanda

    hej:) jag undrar hur mycket ni köpte eran bil för?:) och betalade ni hela bilen kontant?? tänker eftersom du skrev att ni inte hade några lån! älskar din blogg, kram på dig och din fina familj

  8. Alva

    Hej! Jag älskar din blogg såå mycket och Jason är såå söt! Men jag har undrat, tänker ni att uppfostra Jason som vegetarian/vegan? Något jag har undrat sen slutet av din graviditet. Önskar er all lycka i Umeå. Bye bye!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina du, tack snälla!! <3 Ja, han kommer att få äta samma som oss då det är det som är det "rätta" och naturliga i vår familj precis som köttätande är i en familj som har valt att äta kött! 🙂 KRAM <3

  9. Malin

    Vill först säga att jag älskar dig blogg!! En liten fundering, Kommer du söka nytt jobb i Umeå eller ska du bara arbeta med bloggen? .

      1. Moa

        Är ju en stor insamling 🙂 förra året var det alla kvinnor ska ha rätt att överleva sin graviditet & i år handlar det om klimatet! Sätt många ”kända” göra lite reklam för att hjälpa till :)! Är ju från P3! Mycket mysigt att kolla på hemma nu under juletid! Stor kram till dig & din fina blogg!

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Ska googla på det nu idag! 🙂 Pinsamt att jag inte har koll! Har såklart hört om det på TV men aldrig fördjupat mig i vad det verkligen är. Stor kram tillbaka från oss! 🙂 <3

  10. Rebecca

    Jag känner igen det där med ingen ledighet och hur overkligt det känns när den faktiskt kommer. Har pluggat 100% och jobbat nästan 50% och inte varit ledig mer än ett par dagar senaste somrarna. Hårt slit lönar sig dock, med både sparade pengar och ett snart en masterexamen! Jag hade sista tentan idag och nu är det bara att förbereda det sista innan flytten går mot Hong Kong 😀 Följ äventyret i bloggen http://rebeccasvensson.se/ !

  11. Elsa

    Hej! Har läst din blogg väldigt länge och har för mig att du skrivit någon gång att du hade de jobbigt på något sätt på gymnasiet gällande vänner och så, att du inte klickade med dom i klassen? Vet inte om jag är ute och cyklar nu men har för mig att du skrivit något sådant. Hur många ”riktiga” vänner hade du under gymnasietiden? Och hur kändes allt gällande vänner egentligen? Väldigt tacksam för svar! Kramar!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag hade bara en vän i min klass! Jag gick på en väldigt liten skola och vi var typ 10 i varje klass. F gick i klassen över mig och jag umgicks mest med dom som gick i hans klass. När dom slutade och tog studenten så hade ju jag ett år kvar och det var tungt att gå till skolan om dagarna. Hade dock som sagt en vän i klassen så det gick ändå okej och vi höll ihop. Jag hade även mina närmsta vänner utanför skolan som jag träffade på fritiden! Så det var ju skönt! Försökte bita ihop och tänka att det trots allt bara är ett år av mitt liv och inte föralltid. Jag jobbade ju även varje dag efter skolan så höll mig sysselsatt om dagarna. Skolan är inte hela världen och efter den började livet på ”riktigt” för min del. Stor kram <3

  12. Sandra

    Älskar att du bjuder på dig själv (och F haha) så mycket!
    Jäkla långdragen finne liksom – ETT år *skrattar så jag kiknar*

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish