Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

påMACKAN

12358306_10208165610959334_2024335219_n
Jag äskar ju Oatlys produkter och deras nyhet ”påMACKAN” tog mig med storm. SÅ god! Vi använder den i vår hemgjorda sushi (exakt hur vi gör sushin finner ni under kategorin ”MAT” här på bloggen), på mackan och till olika såser. Verkligen ett starkt tips för er som av någon anledning försöker undvika mjölkprodukter.

Kommentarer

  1. Caroline

    Jag älskar oatlys produkter! Min son är både allergisk mot soja & mjölk och då är oatly perfekt. Smakar riktigt gott, såpass att jag & min sambo knappt använder mjölkprodukter alls utan kör på samma som sonen 🙂

  2. Lina

    Åååh den går ut när jag har BF! Dååå är det nära ju 😀
    Vad är det ens haha?! Typ som en philadelphia eller nåt mer creme freich aktigt? 🙂

  3. Ana

    Hej!
    Jag tänkte prova Oatlys produkter men såg sedan att vissa av produkterna (bl a imat) innehåller palmolja. Hur ser du på detta? vill inte stödja skövlandet av regnskogen 🙁 men samtidigt vill jag kunde välja bort animaliska produkter… Blir så kluven så tänkte bara höra hur du tänker om detta 🙂 kram!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj! Tänker faktiskt inte så mycket på det. Man får väl överväga för och nackdelar och välja det alternativ som känns rätt för en själv precis som med allt annat..! 🙂 stor kram fina du och ha en underbar dag! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish