Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lucka nr 7: Hugo Rosas!

Det är måndag igen och det är dags för lucka nr 7! Hugo Rosas lever tillsammans med sin vackra flickvän Paula Uribe och deras två små barn, Molly och Leonore (som bara är några dagar gammal.). Hugo har ett stort intresse för träning och hälsa, han tävlar i crossfit och har precis lanserat sin egen dryck. Han bloggar om sitt vardagliga liv med familjen och du hittar även inspirerande blogginlägg om träning. In och läs!

Ni hittar hans blogg här ››

hugorosas

Kommentarer

  1. Daniela

    Jag funderar också över de här luckorna, språket är så annorlunda mot hur du brukar skriva annars, är det du som skriver luck-inläggen? De är jättebra och så, kul med tips, men jag började bara fundera när det används ord som jag inte sett dig skriva annars. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är jag som gör dom men får lite hjälp ibland med text! 🙂 Vad kul att du gillar tipsen. Jag behöver själv ny inspiration på bloggar att läsa också så säg till om du vet några bra 🙂 Stor kram fina du!

  2. Mar

    Hur noga läser du egentligen Hugo och Paulas bloggar (sett dig kommentera dom flera ggr)? 😉 Dom är inte gifta? 😉 Nu är detta inte ett påhopp, det är mer menat som ett skämtsam kommentar.

  3. Sophie

    Hej ☺️
    Jag har en liten udda fråga. Jag vet att ni köpte er säng från furniturebox och tänkte fråga om er soffa är där ifrån eller om ni skulle ’våga’ köpa en soffa från den sidan?
    Jag har själv endast vågat köpa hem ett marmorbord därifrån och jag älskar det, men det är ju annorlunda när det kommer till något man ska sitta i och om det är mjukt eller för hårt.
    Måste bara tillägga att ni är hel mysiga och otroligt äkta. Jag är helt fascinerad över ert driv och livet ni har på börjat. Jag önskar er all lycka. Ni verkar så fina. Jag hade lagt bloggar på hyllan ett tag innan jag fann din insta och blogg. Nu sitter man med luren och väntar på ett nytt inlägg hela tiden

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi köpte vår soffa från WEGOT så det är inte från furniturebox! 🙂 Vår säng är däremot som du skrev därifrån och den är UNDERBAR trots sitt väldigt låga pris! <3 sen har vi haft en soffa därifrån tidigare (för typ två år sedan) också och den var helt okej! verkligen bra om man tänker på priset. Så har inget ont att säga om dom! Stor kram och tack så JÄTTEMYCKET för så himla fina ord. Betyder enormt mycket för mig. Blir helt rörd <3

  4. Jennifer

    Kan inte du tipsa om lite snygga vinterjackor både till tjejer och till killar? Både jag och pojkvännen går nämligen och fryser just nu i jakt på dem där perfekta jackorna haha. Kram på dig!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish