Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jasons utveckling

Nu är vår mini ungefär sex veckor gammal. Tiden går för snabbt. Vet att jag skriver det hela tiden – men det ÄR verkligen så. Kan inte förstå att det var så pass längesedan jag låg på förlossningen och krystade. DETTA inlägg skrev jag i mitten av november om hans utveckling och mycket har hänt sedan dess.
– Han har nu i princip vuxit ur storlek 56 och vissa av plaggen sitter liiite för tight. Så 62 ska vi plocka fram när vi är hemma från Umeå igen! Har även beställt massor med nytt och fint i större storlek till hans garderob.
– Han skrattar! Alltså första gången han skrattade så dog jag av lycka typ, haha. Ni ANAR INTE hur gulligt det var. Som ett skrik och lite joller blandat med ett stooort leende. Älskade barn!
– Han äter inte lika ofta. Förr låg han på bröstet typ 24/7! Nu äter han större mängder snabbare och är mätt lite längre.
– Han härmar det man gör. När F räcker ut tungan mot honom så räcker han ut tungan tillbaka. När man vinkar så försöker han vinka tillbaka, haha. SÅ gulligt.
– Han följer med blicken mer medvetet än tidigare. Han älskar fortfarande att glo in i lampor eller fönster när det är dagsljus ute.
– Han ler och gör ljud när han blir kittlad. Vi killar honom lite under hakan eller under fötterna och han blir SÅ glad av det.
– Han håller huvudet och nacken helt själv under väldigt långa stunder och tycker fortfarande om att ligga på mage och träna på det.
12180163-10207891114777101-2033105471-n
På bilden ovanför var han bara någon vecka gammal! Känns som igår. Tiden rinner verkligen mellan fingrarna med en bebis hemma. 

Kommentarer

  1. Tina

    Ja det är riktigt fascinerande hur fort utvecklingen går de första året!
    Min minsta är 10 månader om några dagar, och de kändes precis som igår man låg inne på BB med han. Nu testar han nya ljud, försöker härma ljud, tar sakta men säkert några steg med hjälp av oss eller möbler, och kryper i 190!
    Äldsta sonen fyller 10år nästa år, och kan stortsätt säga detsamma om han; ”han var ju nyss en liten krabat som låg i min famn” Kram

  2. Jenny

    Hej, jag undrar om du har några bra tips på värmeskydd till håret? Jag har testat några men jag upplever att håret blir fett och nästan känns som sockervadd. Älskar din blogg och tycker du och din familj är jättefin! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kérastase har jättebra tycker jag! 🙂 Har bloggat om det för bara någon vecka sedan om du kikar i arkivet! 🙂 Tack fina du för så fina ord, blir hur glad som helst!! KRAM <3

  3. Ida M

    Mysigt! Min lilla flicka blir 7mån 25dec..känns som igår hon föddes. Men åh vad roligt att se de utvecklas..händer något nytt varje vecka känns det som. / Ida (naobie10 på insta)

  4. Erica

    Åh ja minns när min pojk log och skratta för första gången, jössös va ja grät av lycka! Varjre utveckling är verkligen nåt speciellt, just nu lär sig min son att gå själv. Han kan gå flera meter innan han trillar och jag är så stolt!
    Ha en bra andra advent!

  5. Ha

    så ni ska flytta tillbaka till Umeå igen med tanken på att du skrev ”Så 62 kommer vi plocka fram när vi är hemma i Umeå igen” hehe. men om det är sant så är det väldigt roligt för er du har ju haft en sån hemlängtan

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish