Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

En känsla jag älskar..

..Är känslan av nytt smink! Kollade ner i min sminkväska imorse och kände typ ”hjälp!”. Allt var helt kladdigt, geggigt och gammalt. Jag använder ju bara samma saker till vardags och det slutar med att allt är kladdigt av foundation och läppstift typ. Sen är det mesta nästan slut också! Får typ skrapa ur min concealer exempelvis, hehe. Måste fylla på. Får bli en julklapp från mig till mig att uppdatera med massa nytt och fräscht. Är sugen på att testa en ny foundation. Har ni tips på någon bra som är täckande utan att vara kakig? Kommentera gärna isåfall. Kramar!
bild-kopia-59
Här hade jag (i augusti förra året) precis shoppat hem lite favoriter från NYX. 
bild-kopia-77-2
Och här (också augusti förra året, haha) hade jag fått hem en leverans med smink från Tikei. Deras mineralsmink är jättebra tycker jag. Jag gillar dock inte foundation i puderform (tycker det är jobbigt att applicera) så slutade använda det rätt snabbt tyvärr. Men man får riktigt fint resultat av dessa iallafall.

Kommentarer

  1. Amanda

    Lumene CC cream är verkligen det bästa jag någonsin testat på! Kan inte använda något annat 🙂 / utbildad makeupartist

  2. Helena

    Jag använder en foundation från märket sensai som är amazing. Den blir hur fin som helst, täcker men smälter ändå bra in i huden. Den är dryg också så den räcker länge. Dock kostar den typ 800 spänn men det är den värd.
    Kram på dig!

  3. Jessica

    Den absolut bästa foundationen är ”Born this way” från Too faced. Alltså du kommer aldrig köpa en annan efter du testat den! Jag har testat mååånga genom åren men den slår allt. Den finns på Sephora i Göteborg och kostar ca 350kr, värd varenda krona! Täcker allt men ser SÅ naturlig ut. Fråga personalen där inne efter en bra foundation – varenda en rekommenderade born this way när jag frågade haha!
    Hoppas du blir nöjd, kram till dig och din fina familj!

  4. Sofia

    Wow, du hade hemskt gärna fått skicka över det där till mig 😉 kan inte tipsa om nån annan då Tikei passar mig perfekt!

  5. Elsa

    Om du vill ha tips på foundation så tycker jag att bare minerals foundation är väldigt bra! De täcker så otroligt bra, är foundation och concealer i ett, rekommenderar att köpa ett sådant set med bronser, primer, foundation och mineral veil och så ingår två borstar! Det finns säkert på cocopanda rätt så billigt! Har haft problemhy hela livet och detta har hjälpt för mig, ansiktet får andas med! Det är svårt att rekommendera en foundation utan att veta din hudtyp men mineralsmink passar alla nästan <3

  6. Jamilia

    BB-cream är en väldigt lätt foundation och känns luftig och len på huden när man har fått på puder över. Men den är inte sådär heltäckande som många andra utan den är mer naturlig och täcker bara så att det faktiskt ska se naturligt ut. Där finns även fit me foundation från Maybelline som är ungefär som BB-cream.
    Jag älskar även tre andra som är ganska så tjocka men inte för dryga som täcker en hel del (eftersom jag på senaste tid haft problem med en del finnar) och dessa tre är:
    – Max Factor all day flawless 3-1 foundation
    – Isadora Wake Up Make up SPF 20*
    – Isadora Hydralight
    Och Isadora Hydralight använder jag gärna eftersom den är vattenbaserad och är alltså därför bra mot fet hy. För jag har väldigt fet hy.
    Behöver du mer hjälp kan du maila mig, jag är utbildad hår & makeup stylist 🙂 Men jag tror faktiskt du fixar det galant ändå! Hoppas du hittar någon du kommer överens med, det finns ju en massa olika foundations att välja mellan.
    Kramisar :* <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jättetack för alla tips!! Och tack snälla, kanske gör det framöver om jag behöver mer hjälp, hihi 🙂 STOR kram <3

  7. Madeleine

    Hej Gabriella! Jag har ett jättebra tips på en foundation som jag älskar och det är anti-blemish formulan från Clinique, den är snäll mot huden, täcker jättebra och sitter hela dagen. Sen jag köpte den för ca 4 år sedan har jag aldrig köpt någon annan. Hoppas du hittar vad du söker! Kram

  8. Sanna

    estee lauders double wear foundation är grym!! Den borde du testa, vill du ha smink tips osv så tipsar jag en grupp på fb som heter ”skönhetstips”, den är grym!!

  9. Felicia

    Lumene’s CC-cream är helt magisk enligt mig! Jag har testat så många olika foundations men aldrig blivit helt nöjd tills jag fann denna. Jag får ibland problem med utbrott i huden och känner därför ett behov av att täcka samtidigt som jag hatar att se supersminkad ut. Innan använde jag MAC’s pro longwear och den är absolut en jättebra foundation men lite i det väl täckande laget för mig. Lumene’s CC-cream är lätt att jobba med och ger ett naturligt och fint resultat men går även att bygga upp till hög täckning om man nu skulle känna för det. Att den vårdar huden är ännu en avgörande faktor för mig då jag som sagt får utbrott i form av finnar ibland och då inte vill täppa igen utan behandla samtidigt som det täcks. Den har vunnit beauty awards och om du googlar recensioner så kommer du förstå varför jag älskar den så mycket. Den är inte heller dyr alls så det kommer inte kännas surt för plånboken om du mot all förmodan skulle bli missnöjd.
    Hoppas att du hittar någon ny favorit bland alla tips! 🙂

  10. Em.

    Vill börja med att jag älskar din blogg 🙂 går in flera gånger om dagen :p och jag fick min lilla son den 20 oktober 🙂
    Mineral Foundation från rituals är toppen tycker jag! Dom har två olika, en som är ”lättare” och perfekt till vardags och en lite fetare till typ fest. Jag har den ”lättare” foundationen och använder den varje dag även fast jag inte målar ögonen 🙂
    Kram

  11. Jeanette

    Jobbar som makeup artist och rekommenderar starkt Paris Berlins foundations, otroligt bra! Luftiga, lätta men ändå täckande (du bygger sj) och veganska!!
    Kram!

  12. Malin

    Har tyvärr inget bra tips på foundation då jag också är på jakt efter en ny sort! Men tänkte bara fråga vart ifrån du köper dina nyx produkter? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag beställde direkt via NYX hemsida tror jag! Är inte helt säker då det är enda gången jag har beställt deras grejer. Kramar!! 🙂

  13. N-

    Hej fina du,jag har jobbat som makeup artist sedan 6 år tillbaka och har innan dess gått på stylistlinjen och älskat smink sedan barnsben! Den foundationen som jag aldrig någonsin kommer släppa är Loréal True Match,en av de faktiskt billigaste foundationen som finns i vanliga butiker men som är helt fantastisk,funkar i princip på alla hudtyper,ligger fint på de som inte har problemhy men täcker nästan ALLT på de som faktiskt har en krånglig hy! Den lägger sig lätt på hyn och blir absolut inte kakig,oavsett om den suttit på en hel dag! Det enda viktiga är att hitta rätt färg,annars går det inte lika bra,menmen det är bara att pröva sig fram! Har provat allt från mac,EL,clinique m.m till maybelline fit me.. Och INGEN oavsett hur dyra någon av dessa är har någonsin varit lika bra som true match! Om du även kollar in kända smink-youtubers så kommer du se tydligt att många av dessa använder sig av Loreals true match!! Lycka till i jakten på the ”true match)

  14. Fl

    Hej Gabriella..
    Har aldrig kommenterat tidigare men måste bara säga att LANCOME TEINT MIRACLE foundation är helttttt fantastisk.. Den är lite dyr men värd pengarna.. Du kan ju alltid gå till Åhlens och få en liten provburk och testa på din hud först. Tror inte du kommer bli besviken!
    Och en sak till .. Vi använder DUN MEDICS D-DROPPAR till vår lilla skrutt och den skall vara fri från all ämnen som inte är bra för våra små liv.. Ha en fin kväll kram

  15. Ebba

    Har testat många foundations genom åren men har hittat en favorit!! Sensai fluid foundation, fantastiskt fin på huden och finns även en medeltäckande och en mer heltäckande variant om man vill ha det! Kan varmt rekommenderas 🙂

  16. Sophie

    Hej, angående Foundation.. Den absolut bästa tycker jag är Chanel luminére velvet. Jag är jätte petig och vill inte att den ska kännas eller kletas när jag ligger och gosar med min lilla dotter..men ändå liksom ge ett lent och täckande resultat. Jag är själv makeup artist så jag har testat väldigt många.
    Chanels luminére velvet känns som sammet, helt underbar är den! Måste säga att din blogg är en av de två enda jag följer, så himla rolig att läsa! Kramar Sophie

  17. Susanna

    Mitt tips är Maria Åkerbergs foundation! Älskar alla hennes produkter. Ett stort plus är att ingredienserna är naturliga! Tack för en bra blogg! Kram 🙂

  18. 13 åringen

    Hejsan.. Asså äälskar din blogg!! Jo jag har ett jättebra tips på foundation.. Jag har ganska mycket acne och den foundationen som har funkat allra bäst (utan att vara kakig, kladda och ser naturlig ut) är Lumenes matt control oilfree foundation <3 kram!

  19. Amal Hayatlah

    Du borde testa mac pro longwear! Superbra och täcker hur bra som helst. Om du vill slippa att det ser kakigt ut så kan du gå ett steg längre och använda fix+, även den från mac. Det är en spray som arbetar in sminket så det ser ut som din egna hy.

  20. Amanda

    Har prövat såå många olika men den som jag verkligen fastnat för är Lumenes, den täcker bra och känns väldigt lätt på huden och ger ett fint lyster. Gillar verkligen din blogg, har själv en son på 8 månader och en flicka på två år. Stor kram

  21. Emma

    Du skriver att du inte gillar puderfoundation..men jag måste tipsa ändå! Bareminerals! Med Primer och hela rubbet! Använt det i 3 år och känner inte något behov av att byta! Brukar dessutom ofta få komplimanger för min hy, och inte min foundation och det är ju ett gott tecken

  22. Amanda

    Fullkomligen ÄLSKAR Lumenes Longwear Blur Foundation. Täcker alldeles perfekt mycket utan att bli kakig. Superbra pris på den också, kostar typ 159kr på Kicks!!

  23. Matilda

    Too faced – Born this way faoundation! Jag har haft ganska mycket akne vilket gör att jag nu har många ärr från det. Så gott som borta med denna foundation och den känns lätt på huden trots att den är så pass täckande! Kram

    1. Emma

      Hej Matilda! En snabb fråga bara.. Vart köper du din ”too faced born this way foundation”? Varit på jakt efter den men deras sida skickar inte till Sverige tyvärr. Hoppas du ser det här! Ha en bra dag:)

  24. Pernille

    Åh nytt smink! Usch, nu satte du shoppingtanken i mitt huvud. Några tips till inlägg: hur du lockar / plattar håret, hur du sminkar dig (inkl produkterna), dina tankar om köttindustrin och klimatförändringar vi människor orsakar. Nu ligger jag och min man halft döda och kramas i soffan efter en lång arbetsdag. Bästa sätt att spendera en lördag <3 Ha en underbar sista kväll i Umeå fina ni. Och kör försiktig Fjodor! 😉

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad mysigt det låter! 🙂 Och tack fina du för tipsen om vad jag ska skriva kring. STOR kram och ha en underbar kväll! <3 Han lovar att köra försiktigt 😉

  25. jennifer

    Vad det än gäller, foundation, rouge, bronzer, läppenna ja ALLT så är bare minerals bäst. Har testat allt från isadora till lancome och lyxiga märken men bare m. utklassar allt. Dior har väldigt bra grejer också om man av någon anledning inte gillar bare m. Men på svar om foundation som jämnar ut hudtonen och täcker ev finnar och porer utan att bli det minsta kakigt så testa något av bare m’s foundations! Finns i alla dess formen, jag har fastnat vid deras puderfoundation men det är bara en smaksak. Hoppas du hittar någon 🙂 kram fina människa!

  26. Lina

    Älskar Nyx invincible fullest coverage foundation!! Den täcker himla mycket och är den enda foundation jag hittat som har gul underton och ljus, men finns såklart med röd underton också, även billig, 175 kr! Behöver inte använda så mycket utav den och det blir inte kakig! 🙂

  27. Bella

    Bare Minerals har den bästa foundation tycker jag! Både i flytande och puderform. Den är dessutom mkt skonsam för huden!

  28. Kajsa

    The Body Shops primer/bb-cream och sedan deras puderfoundation tycker jag fungerar jättebra på min hud, får inte alls lika mycket blämmor i ansiktet sen jag började använda det och deras ”sea weed” serie med rengöring, toner och kräm 🙂

  29. Alma

    Jag använde isadoras cushion foundation! Den är såååå bra!! Förpackningen/metoden man använder för att applicera den är så otroligt smidig och den fountadionen är även gjord för att man ska kunna fylla på under dagen utan att den ska bli kakkig! 🙂

  30. Johanna

    Fit Me fundation tycker jag är superbra! Täcker lagom utan att se onaturlig ut(om man inte tar för mycket det vill säga). Dessutom skönt med pumpflaska som inte pumpar ut för mycket 🙂

  31. Carolin

    Hej! Kan varmt rek LR Health & Beauty produkterna älskar deras foundation . Finns 2 olika varianter :). Inte testat på djur . Mejla vid intresse så berättar jag mer :). Kram

  32. Elin

    Mary Kay’s foundation är to die for! Enkel att applicera, täcker nästan allt utan concealer (har själv acne, men den syns knappt), jättedryg och dessutom är MK-smink alltid mineralsmink. Inga konstigheter och inte särskilt dyrt heller. Man kan hitta närmsta konsult på hemsidan marykay.se om du inte redan känner någon. (Blev själv konsult för att jag är så förälskad i produkterna.)

  33. Gabriella Jarnö

    En bra foundation är ”matte control oil-free foundation från lumene, täckande och väldigt lätt kan även byggas på lager om man vill ha mer täckande, har den själv och den är super bra. P.s fint namn❤️
    //Gabriella

  34. Erika

    Lumenes BB cream är fantastisk. Huden blir len och fortfarande fräsch samtidigt som den med hjälp av en bra concealer täcker. Avsluta med ett transparent puder för att matta av foundationen. Ett budgettips är Kicks egna transparenta puder, jag är såld på det! Kul att hitta något som är billigt men bra då mina andra produkter är rätt dyra. Dessutom luktar pudret päron!

  35. maya

    jag gillar nude sensation, finns på apoteket tror jag. har haft den i över ett år i färgen sand. den täcker men den syns liksom inte. hatar att känna mig ”sminkad”

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish