Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lugn fredag

Hej fina ni!
Ber om ursäkt för så tråkig uppdatering idag men har haft fullt upp med att mysa hela dagen, hehe. Nej, men det känns så otroligt viktigt att ta vara på sista tiden med familjen innan det är dags att åka tillbaka till Göteborg. Vi stannar tills på söndag och när jag kommer hem har jag SÅ mycket att blogga och visa. Massor med nya saker vi har fått hem, nya kläder till Jason, lite nyhandlad inredning, ämnen som ni önskat att jag ska skriva om (bland annat amningstips, tankar om förlossningsdepression, Jasons utveckling). Sen tänkte jag ge lite tips på amningstoppar, snygga myskläder osvosv. Ni har önskat rätt mycket inlägg och det glädjer mig jättemycket att ni är aktiva bland kommentarerna och skriver vad ni vill läsa om! Jag tar alla önskemål till mig och har faktiskt en liten lista på mobilen där jag skriver upp allt. Ni ger mig så himla mycket inspiration! Hoppas jag ger lite inspo tillbaka också =)
Önskar er en jättemysig kväll så hörs vi mer imorgon! Ska försöka ta lite roliga bilder då också för att föreviga vår sista dag i Umeå på ett par veckor (ja, som tur är så kommer vi ju tillbaka hit redan till jul). Så kika in då! Kram på er! <3
12351070_10208117704841711_787327027_n
Mina killar i soffan nu under kvällen.

Kommentarer

  1. Malin

    Hejsan! Först och främst vill jag säga grattis till er fina son, han är bedårande! Du har en jätte fin och inspirerande blogg och jag älskar att titta in här varje dag och läsa, du är så duktig på det du gör! Är så nyfiken på hur ni ska göra med Jason sen när ni ska börja ge han riktig mat? Finns det barnmat gjorda för vegetarianer/veganer? Eller kommer du att göra egen barnmat till honom? Vad kommer ni att ge honom så att han får i sig all näring han behöver för sin kropp? 🙂 Önskar er all lycka i framtiden! Kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! Tack för så himla fina ord!!! <3 Blir hur glad som helst. Vi kommer att ge honom vegetarisk mat då det är det som är det "rätta" och naturliga för mig och szF (precis som köttätande är i en familj som valt att äta kött). Det finns lite vegetarisk barnmat att köpa men vi kommer mest att mixa egen så att vi vet att han får i sig allt han behöver. Känns som om "burkmat" i överlag inte innehåller allt för mycket näringsämnen (oavsett om den innehåller kött eller inte). Tack fina du! Ha en mysig kväll och stor kram! 🙂

  2. Nettizen

    Hej finfina du! Är gravid i v28 med första barnet och har lite större mage än vad du hade kan jag säga (som tur är mestadels mage) skulle gärna få lite tips på vad för kläder man lättast kan bära är inget fen av mammankläder tkr dels de är obekvämt och jag väljer att inte lägga pengar på kläder för en så kort period kör mestadels på tjockare leggings, koftor och långa linnen. Tyvärr är de just bastoppar som är svårt att hitta snygga linnen o t-shirts som passar ett preggo tack för en grym blogg finfina du

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! Åh grattis till graviditeten! <3 Jo, kan absolut tipsa om lite kläder i ett inlägg längre fram. Håll utkik!! Stor, stor kram och ha en underbar kväll! Tack för så fina ord <3

  3. Agnes

    Hej Gabriella!
    Jag är en 14 årig tjej som är jätte sugen på att bli vegetarian. Kött lockar inte alls längre efter allt man har fått reda på, och jag är ”redo” för en ny livsstil. Men eftersom jag fortfarande bor med mina föräldrar så är det lite svårt att bestämma själv att jag inte ska äta kött mer. Eftersom jag oftast äter det som serveras.
    Min familj är sugen på att börja äta mer vegetariskt men tycker det är svårt att komma på maträtter. Så har du och F några tips på bra maträtter som passar till ”nybörjarvegetarianer” haha. 🙂 Skulle vara kul om du gjorde ett inlägg om lätta- men goda maträtter. Det skulle också vara kul att se tips till en inköpslista med vegetariskt. T.ex. vad man ska börja med och byta ut och vad man ska ersätta det med. Det skulle också vara bra om produkterna fanns på Willy:s eller Ica.
    Jag älskar din blogg och har läst den väldigt länge nu. Jag är också så glad för din och Fs skull- eftersom ni fick en sådan gullig pojke! Kommer ihåg när du kom ut med att du var gravid och jag var så glad för din skull! Tänk vad lite som kan göra en glad.
    Hoppas du har en trevlig kväll och njut av dina sista dagar i Umeå för den här gången!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! Men så himla roligt att höra 🙂 Att bli vego är bland dom bästa besluten jag har gjort i hela mitt liv! Jag kan absolut skriva inlägg om det längre fram! Skrev upp det i min lilla ”lista” på mobilen nu 😉 Så håll utkik framöver!! 🙂 Stor, stor kram till dig och tack för så himla fina ord.Blir otroligt glad!! <3 All kärlek!!

  4. Nilsson

    Hej Gabriella. Följt er och er graviditet. Är själv nu gravid efter en lång väntan, underbar hemlighet som man går och bär på.
    Men min fråga är – vad har du tyckt vara viktigt/onödigt av alla saker du köpt till Jason? Kan tänka mig att det finns saker ni nu inte kan tänka er och leva utan, och även saker som inte vart till någon nytta och samlar damm.
    Underbar son ni har fått. Jag känner igen mig och min fästman i mycket i er relation, och kan ofta relatera då vi är i samma ålder.
    Vore superkul om du ville skriva om detta för oss som nu går i väntans tider 😀
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad mysigt! 🙂 STORT grattis! Det är en magisk tid <3 Kan skriva ett inlägg om det till nästa vecka! 🙂 Håll utkik! Sådär på rak arm så har för vår del babynest varit helt otroligt onödigt! Även "finare" kläder har inte använts utan vi kör på pyjamas och enkla bodys + byxor då det är bekvämast för honom. Filtar har VERKLIGEN kommit till användning och enligt mig kan man inte ha för många! Men ja, kan skriva lite mer om det lite längre fram när jag funderat lite på hur det ser ut där hemma 🙂 Stor kram till fina dig och återigen stort grattis till dig och din fästman!!! <3 Tack för dom fina orden också, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish