Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre favoriter i Jasons garderob

1. Nalledräkterna – Känns som om dessa finns i nästan alla bebisars garderober. Så enkla att bara dra på över kläderna snabbt och ger mycket värme. Sen är dom så otroligt söta att titta på också. Är helt såld på det där med nalleöron, haha.
12178010-10207891115017107-1356201402-n
Denna bild är tagen innan vi tog med Jason ut för första gången efter att vi hade kommit hem från BB. Vi skulle ta bilen och åka och handla mat. Vilken häftig känsla det var.  Här är han iklädd i sin bruna nalleoverall men han har även två vita. 
2. Omlottbodys – Dessa är favoriterna här hemma. Vi har dom i alla möjliga färger! Dom är så smidiga att få av och på utan att behöva dra över huvudet. Stort tips till er om inte fått barn än och funderar mycket kring klädinköp. Vi har iallafall upplevt dessa som absolut smidigast.
12244010-10208006040050161-1794043257-n
En av alla omlottbodys som han har i sin garderob. Från Lindex. 
3. Pyjamaser – Något man verkligen inte kan ha för många av enligt mig! Vi gillar både dom med knappar och dragkedja. Dock så sover han inte i dom (utan bara i blöja) då han tycker om att vara hud mot hud under nätterna. Men dom funkar perfekt som myskläder hemma!
12212071-10207975603329262-1078959215-n


Här har han på sig en av favoriterna med ekorrar på. Från Kappahls Newbie. 

Kommentarer

      1. Monica

        Tack, jag ska få två barnbarn i februari, dom blir kusiner, och har köpt en varsin nalleoverall till dom på Lindex i st 50, då hoppas jag att dom kommer att passa!

  1. Cathrin

    Jag gillade också omlottbodys när min var nyfödd. Nu tycker jag mest det.r jobbigt med alla knappar. Samma med pyjamasarna. Blivit lat. Haha!
    Vi har inga nalledräkter. Borde kanske skaffa någon. Får ju passa på medan hon är så här liten. 😉

  2. Malin

    Hej!
    ÄLSKAR DIN BLOGG, följt som en slav sen du blev gravid. Du verkar vara en fantastisk människa och man kan inte låta bli att bli sugen på en liten.. Är 20 år, alltså 95a men alla i omgivningen skriker när man nämner något då jag tydligen är för ung och måste leva först. Fy.
    Hur som helst måste jag fråga om det inte finns en chans att du vill byta typsnittet du har på texten i dina inlägg till det du hade innan? Tycker inte alls det är lika behagligt att läsa när det är så krokig text :/
    Ha en fin dag 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Gulle dig!! TACK <3 blir så himla glad, det betyder så mycket för mig!! <3 åh, förstår dig! Kom ihåg att det är DU som ska leva DITT liv och ingen annan! :* Jo, jag kan kolla på det och lyfta det med LOPPI! Tack för att du sa till, kramar! Och detsamma 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Olika! Men mest BIKBOK och Gina Tricot 🙂 H&M ibland! När det kommer till jeans så använder jag bara Dr Denims som jag köper på nelly.com 🙂 Kram! <3

  3. Nadja

    Håller helt med! Mina största tips när någon frågar är: köp omlottbodys och pyjamaser, de är så praktiska! Första två veckorna hade lillan bara pyjamaser när vi ändå inte var ute bland folk. Så mysigt!

  4. Victoria - mamma till Lionel och bloggare

    Nalleoveraller är ju bara för söta, hade vit och brun till Lionel 🙂 ♥ Håller med dig, omlott bodys är det absolut bästa, kommer ihåg att jag tyckte det var jätte jobbigt med bodys man drog över huvudet och Lionel gillade det inte häller.. Ha en underbar dag fina du och tack för all daglig läsning ♥

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen verkligen!! <3 Det är såå smidigt. Stor kram fina du och tack för alla fina ord du lämnar. Massor med kramar <3 :*

  5. Tove Lindgren

    Hejsan,
    Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
    Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
    (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
    Mvh, Tove

  6. Emma

    Hej!! Jag skrev några rader om din blogg i mitt senaste inlägg och tipsade mina läsare om din blogg och instagram. Du är en stor insprationskälla för mig! Kika gärna in och lämna en komentar!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish