Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En kall tisdag

Hej fina ni!
Idag hade vi minusgrader här i Umeå. Så himla härligt! Nu är det bara snön som saknas. Tycker det är så mysigt när solen skiner och det är kallt. Vet inte varför, haha. Nu står F här hemma hos min familj och slänger ihop matpajer så att vi har något gott att äta imorgon och snart ska vi dra fram chips och julmust och se på Paradise Hotel. Vi missade ju gårdagens avsnitt så har en del att ta igen. Tycker att det börjar bli mer och mer spännande nu. Denna säsong var enligt mig riktigt tråkig till en början och jag övervägde flera gånger att sluta kolla till och med. Men nu händer det grejer! Sen så älskar jag eftersnacket med Rebecca Stella. Och hur galet snygg är hon inte!? Älskar hennes utseende, hur hon sminkar sig och hur hon klär sig.
Annars har jag klickat hem en ny vinterjacka och lite annat smått och gott till mig själv. Hittade faktiskt en jacka för under tusenlappen detta år. Är så nöjd! Ska visa er sen när vi är tillbaka i Göteborg och jag har fotat den.
Vi hörs mer imorgon! Vill tacka er för allt fint ni skrivit till mig idag här via kommentarerna. Är överlycklig över att kunna ”prata” med er via kommentarsfältet igen. Ni betyder SÅ mycket för mig. Som ni vet så svarar jag på alla kommentarer ni lämnar. Och som ni kanske också vet så har hat och elakheter ingen plats på min blogg. Sådana kommentarer blir varken lästa eller publicerade. Här inne är vi snälla mot varandra. Och som tur är så har jag verkligen världens bästa läsare. TACK för att ni är just B Ä S T.  All kärlek, kram och godnatt!
12309206_10208102056570514_625161493_n
Vi försökte oss på att ta lite pussbilder men ja.. Det blir inte lika bra som förr, haha.. När vi precis hade blivit ett par så tog vi sådana här kort varje dag. Nu händer det typ en gång var tredje månad! Men bättre det än ingenting. Det är kul att ha lite pussar förevigade 😉
12319311_10208102056370509_1536468965_n
Vi tog en kylig promenad med hundarna idag också. Dexter, Zelda och min familjs vovvar var med. Mys! Fick lite kommentarer om att Jason åker i babyskyddet ”hela tiden” och varför han gör det, att det kan vara skadligt osv. Kan försäkra er om att jag aldrig skulle göra något som skadade mitt barn =) Sen får ni som kommenterar sådana saker tänka på att ni bara ser bilder från vissa dagar och vissa situationer. Inte från varje minut av våra liv. Men ni behöver som sagt inte oroa er. Vi är rädda om vår skatt. 
12319372_10208102056250506_1114944497_n


Idag har jag haft UGGs på mig i kylan. Det slog mig att typ alla mina brallor ser likadana ut på bild, hehe. Använder bara svarta byxor typ. Någon annan som är likadan?
12319581_10208102056330508_1729306114_n
Jag och F åt färskost-tallrik på ROST här i Umeå till tidig middag. Det är så gott. Mums! Sen åt vi middag en gång till med min familj också. 

Kommentarer

  1. Sofie

    Bor dina föräldrar i mariehem? 🙂 Jag bor också där precis nedanför ”tornet” och vi brukar gå promenader där ni gick med vår hund varje dag haha. Vi går även på hundträff vid tornet varje kväll kl 7 🙂 Om ni vill komma dit är det bara att komma då, jättekul är det!

      1. Sofie

        Ja vad kul 🙂 det är både små och stora hundar där och man blir alltid så glad när man är där. Jag är dock gravid i v 37 så är alltid lite rädd att nån hund ska hoppa in i mig haha 🙂

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Men vad roligt!! 🙂 Ska helt klart hänga på någon dag. Förstår dig, haha. Var också rädd för det som gravid 😉

          1. Sofie

            Vad kul! 🙂 min hund Dexter är glad och klumpig så han har hoppat in i mig så många ggr 😉 Stod och pratade med en tjej idag och kunde inte fokusera helt för var tvungen att kolla så ingen hund hoppa in i mig haha.

  2. Magdalena

    Hej fina du! Du har sån himla fin hårfärg! Jag undrar om den har något ”namn”? Jag är själv brunett och vill prova en annan nyans, och tycker din är så himla fin!:) Måste bara säga att jag älskar verkligen din blogg! Jag har följt den i över 1 år och ser det som en rutin i min vardag att läsa den haha;) Din blogg är så personlig så de känns verkligen som man känner dig och din fina familj, vilket är såå kul! Tycker du verkar vara helt fantastisk och du har verkligen inspirerat mig! Stor kram!!❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad snäll du är!! 🙂 Tack!! <3 Skriv till min frisör (emelieidamarie) på instagram så kan hon svara! Har ingen aning faktiskt vad den heter exakt. Men skriv till henne så har hon stenkoll!!:) TACK så jättemycket. Du anar inte hur mycket det betyder för mig!! Du gjorde min kväll med dina fina ord, stor kram! <3

  3. Lin

    Det var jag som nämnde babyskyddet. Tänk på att vi som läser detta (i alla fall jag) är härinne rätt ofta. Och jag trodde att jag kunde ta upp det(, utan att anklaga på något vis, givetvis). En liten tanke bara – dela med mig av mina tankar eftersom jag får ta del av dina.
    Jag vet att vi får se ett fragment av er vardag. Allt det var, var en mamma som lyfte info hon fått höra med en annan mamma. Jag kan glatt erkänna att jag INTE vet allt om bebisar/barn. Jag är övertygad om att alla ibland gör annat än det allra allra bästa för våra barn – För man kan ju inte veta allt. Jag uppskattar när ex Linda Blom informerar oss läsare om ex bilbarnstolar, risker osv. Varför är det inte ok att prata om sådant som många inte vet? (Även om det i detta fall eventuellt inte stämmer längre iom utvecklade babyskydd). Kan man inte ha en trevlig konversation där man utbyter kunskaper? Jag tror att alla individer på jorden har NÅGOT att lära av varandra. Varför inte utforska det? Jag siktar alltid på att lära mig mer, och har även lärt mig ett och annat här.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för din kommentar. Jag förstår vad du menar men alla är vi olika. Vissa uppskattar sådana kommentarer och andra inte. Jag hör till kategorin som inte gör det 🙂 Jag har full koll på grejerna jag använder och vill jag ha hjälp så skriver jag det. Inget illa menat mot dig och förstår dina tankar också. Hoppas du förstår mig med. Kram!

  4. Erica

    Hej Gabriella! Ville bara säga att jag älskar din blogg, brukar aldrig läsa bloggar annars men började följa dig när du blev gravid, riktigt mysig och intressant blogg har du, så roligt att läsa! fortsätt med det du gör så kommer du komma jätte långt!:) och stort grattis till eran jätte fina son blir själv väldigt sugen på att skaffa barn när man ser eran lilla familj,all lycka till er! Kramar Erica <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack så JÄTTEmycket för så fantastiska ord. <3 Betyder så enormt mycket för mig. Blev jätteglad av din kommentar. Det får mig att vilja fortsätta blogga. KRAMAR! <3

  5. Cornelia

    Hej Gabriella! Jag hittade till din blogg för ungefär ett halvår sedan, och tycker den är SÅ mysig! Du verkar väldigt jordnära och varm. Dessutom har jag och min kille börjat äta vegetariskt två gånger i veckan, stort med tanke på att killen vägrade ens smaka vego för några månader sedan.. 🙂
    Det jag också ville säga, var att det var lite enklare att läsa din blogg när du hade vänsterställd text. Du skriver ofta långa inlägg (vilket jag älskar!) och då är det klurigt att hänga med tycker jag, när det är centrerat.. En tanke bara!
    Lycka till med er fina son, och hoppas ni får en mysig jul!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! Men gud så glad jag blir! 🙂 Tack så jättejättemycket! Och så himla kul!! 🙂 Det är ju så gott. Okej, ska kika på det och lyfta det med LOPPI! 🙂 Tack för att du sa till. Stor kram! Ha en underbar jul du med! 🙂

      1. Linnéa

        Dåså, då testar jag här. 🙂 Jag tänkte bara kolla varför du blockerat mig på instagram och undrar om du kan häva? Och sedan måste jag skriva att Jason lär få en fantastisk uppväxt! Jag har växt upp med unga föräldrar (dom var 20 när jag kom till världen) och det har gett mig den bästa barndomen jag kunnat tänka mig. Jag är så tacksam för att dom var unga. Det ger mer än många kan föreställa sig, även om definitionen av ung förälder egentligen är irrelevant. Lycka till med allt iallafall!

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Det skulle jag kunna göra, absolut! 🙂 Vad heter du på instagram? Så mysigt, det är fantastiskt att känna att man har haft en bra uppväxt. Tack för att du delade med dig och stora kramar till fina dig! 🙂

  6. Emma

    Hej fina du!
    Jag älskar verkligen din blogg och tycker den är helt fantastisk att läsa.
    Jag är 23 år och börjar mer och mer bli sugen på att skaffa barn tillsammans med min skatt här hemma. Tyvärr så är det ju väldigt mycket fördomar med att skaffa barn när man är ung. Hur tycker du man ska tänka och vad tycker du är det viktigaste att tänka på när man skaffar barn i ung ålder? Har du märkt av några fördelar eller nackdelar?
    Tack för en fantastisk blogg. Kramar !

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! Jag tycker inte att man ska bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker. Om man gör det så slutar det ju med att man själv blir olycklig. Livet är för kort för att inte göra det man själv vill. Det är ju DITT liv 🙂 Så vill man ha barn och känner att man har alla förutsättningar så tycker jag att man ska köra på det. Jason är det bästa som ha hänt mig! har annars bara märkt av fördelar men har å andra sidan inte heller hört några fördomar. Känns som om folk nu för tiden har fördomar om unga föräldrar, äldre föräldrar.. Ja, om typ ALLT. Så lyssna inte så mycket, folk kommer alltid att ha en åsikt. Kramar!!Och tack för så fina ord!

  7. LIVSGLITTER

    Det är verkligen helt fantastiskt att du lägger ner sådan energi och kärlek på dina läsare, fler bloggare borde prioritera samma sak, det bidrar verkligen till att man vill komma tillbaka, när kontakten blir mer personlig! You go girl! Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Underbara du! Det glädjer mig så mycket att du känner så. Håller med om att den kontakten känns så viktig och rolig. STOR kram!

  8. -M

    Hej Gabriella nu har jag läst din blogg och hängt med dig på instgram sedan början på din graviditet (var också gravid då och fick en flicka i slutet på augusti) så det var/är extra roligt att följa eran vardag men har aldrig fått tummen ur och kommenterat, så tänkte att det var dags ville egentligen bara säga att jag gillar din blogg och all lycka till er och lill killen

  9. Johanna

    Hej! Jag ska få mitt första barn nu i april, en liten flicka! 🙂 Men är så osäker på hur mycket kläder man behöver köpa till en nyfödd och i vilka storlekar, hur tänkte du? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! Vi köpte massor i storlek 50 som var helt onödigt då han inte ens kunde ha det när han kom ut. Eller ja, han kunde ha det men det satt SÅ tight och såg inte alls så bekvämt ut. Så vi har kört 56 från start.Nu börjar han dock redan växa ur det,haha.. Det är ju så olika det där! Har hört om barn som haft 50 hur länge som helst medan andra (ex. Jason inte ens kan ha det i början). Mitt bästa tips är nog att köpa lite i 50 och lite mer i 56. Om barnet har 50 kan man ju alltid köpa mer sen när bebbe är ute 🙂 kramar!

  10. Lillasyster Frank

    Vad kul att ni är i Umeå och hälsar på! Om era söta hundar tycker om att leka med andra hundar så tänkte jag tipsa om att det är hundträff 19:00 vid platsen du står på på bilden på dig här i inlägget 🙂 Jag går sällan dit med min bulldog men dom gånger jag gör det uppskattar min hund det massor! Ha en trevlig dag, kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men himla roligt! 🙂 Det ska vi helt klart ta en kik på ifall vi hinner. Tack för att du sa det! 🙂 Stora kramar! 🙂

  11. Linda

    Ja, älskar rosts färskosttallrik! Sååå god mat där! Har du testat mer matställen i umeå så snälla ge mer tips på bra hämtmat för oss småbarnsföräldrar 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men verkligen,mums!! 🙂 Jaa, jag har koll på Umeås alla restauranger typ, hihi. Kan tipsa allt eftersom så håll utkik. STOR kram!:)

  12. Cathrin

    Det där med babyskyddet var jag lite nojig över att låta min bebis ligga i för länge. MEN! Häromdagen läste jag att det inte alls är farligt i dagens babyskydd. En del blir till och med rekommenderade av BVC att låta bebis sova där om de är förkylda (så de kommer upp med huvudet och andas lite lättare). Så nu slipper jag lyfta upp henne om hon somnat där. =)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Precis! 🙂 Det är skillnad på förr och nu. Stolarna har förändrats. Har hört precis samma som du! Stor kram!

  13. Lana

    Skönt att se att fler e likadan. Har tusen plagg i garderoben (okeylite överdrivet ) men ändå så använder man en eller ett par om och om igen. När dom ligger i tvätten ja då har man inget å ta på sig ☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha,jag har flera olika svarta byxor som är rätt lika varandra som tur är! Men självklart har jag också EN favorit som jag helst bär 🙂 Dom är fyra år gamla nu och hade jag fått bestämma hade jag haft dom varje dag 😉 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är hemskt. Men så är det med mycket. Man får välja själv var ens gräns går och hur man vill göra. Jag har valt att välja bort kött men bär skinn och liknande. Dock inte päls. Vissa är vego men bär både päls och skinn och andra äter kött och bär kläder av djur. Vissa gör inget utav det! Så ja, alla gör olika. Och tyvärr så är nog större delen av befolkningen inte oskyldiga. Man får bidra på det vis man känner att man vill och kan och välja bort det som man känner att man vill och kan.

  14. Sofie Svedlund

    HAHAH jag är EXAKT likadan med mina byxor. Använder i stort sett enbart svarta byxor och alla tror att jag går runt med samma jämt. Kanske borde variera mig lite….. haha. Men svart är ju så snyggt till allt. 😀 Och måste få säga att jag tycker det är så himla mys och kul att du har ett öppet kommentarsfält igen. Massa kärlek till dig och din fina familj. <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha, så skönt att jag inte är den enda! 😉 Ellerhur! Har också typ 10 par (kanske fler till och med) men alla ser snarlika ut. Bara lite olika tighta. Vissa sitter åt mycket och andra är lite pösigare..typ..Haha 😉 Jaa, jag är också SÅ glad att det är öppet igen, så kul att kunna prata här inne! 🙂 Massor med kärlek <3 Kram!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish