Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En mysig tisdag

Hej hjärtan!

Vi har precis ramlat in genom dörren och köpte med oss lite mat hem. Hotell Nobis är verkligen helt fantastiskt och vi fick checka in lite tidigare och har fått full service med allt. Egentligen skulle vi bara bo här en natt och byta hotell igen imorgon men hade turen att få stanna en natt till. Märks verkligen att det är ett femstjärnigt hotell då allt är på topp. Personalen är fantastisk! Alla tummar upp!

Annars har vi småshoppat, blivit fotade, strosat runt på stan och ätit gott idag. Jason har skött sig exemplariskt och gnällt enbart när han är hungrig. Hundarna har däremot varit lite oroliga, vilket jag förstår. Vi har träffat många nya människor idag och fått ta in mycket intryck över huvud taget. Är iallafall glad att hela familjen är med mig på denna resa. Tanken var ju att jag skulle åka själv först. Är så tacksam över att F alltid står bakom mig i allt jag gör och ställer upp till hundra procent. Han är minst lika engagerad i mitt jobb som bloggare som jag är själv och det betyder otroligt mycket för mig. Nu fick vi turen att kombinera jobb med lite familjetid också, guld värt!

Nu ska jag ta tag i lite jobb här vid datorn och sedan väntar mys med familjen innan vi åker vidare till Fs bror. Kommer att bli en trevlig kväll!

Imorgon väntar en ”jobb”lunch för min del – ska bli så otroligt mysigt! Och mot kvällen ska vi på blogg-AW hela familjen. Under dagen ska vi också träffa Fs syster och även hon ska få träffa Jason för första gången. =) 

Stora kramar till er, vi hörs imorgon!

På vovvepromenad i typ den enda parken som finns här i närheten. Längtar tills vi ska till Umeå nu till helgen och hundarna kan få springa lite fritt, haha. 

Pappa med vagnen. Världens bästa man som alltid ställer upp till fullo. Min största supporter i alla lägen – jag älskar dig. 

Liten familjebild. Några frågade om min jacka och den är från SVEA. Fs jacka är från Penfield. Bägge jackorna är köpta förra året HÄR (adlink). Finns liknande modeller även detta år. 

Två pussbilder fick vi också ihop. Lite stela blev dom dock men bjuder på dom iallafall, haha. 

Zelda och Dexter blev välkomnade till Hotell Nobis med lyxmat och skööön vovvesäng. Tacktack säger dom! Smakade jättebra och allt är redan slut. Glupska vovvar 😉

Nu: Dags att äta lite sushi =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish