Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tidig morgon

Godmorgon vänner!

Hur mår ni? Jag mår bättre men är fortfarande inte helt hundra. Känner dock inte av någon feber just för stunden och om ett par timmar bär det av mot Stockholm. Vi blir borta ett par dagar och kommer att hinna bo på tre olika hotell under vår vistelse då det var i princip omöjligt att få tag i flera nätter i rad. Galet att hotellen i Stockholm är så populära! I Umeå (där vi kommer ifrån) hade detta aldrig hänt, haha 😉 Men man får nog räkna med det i storstäder! Kommer ihåg första gången vi besökte Göteborg som par, år 2011. Det var fredag och vi funderade på vad vi skulle hitta på under kvällen. Bio kändes perfekt, roligt och spontant men ALLA salonger på bägge biograferna var helt fullsatta. Fanns liksom inte ens en plats till att se en barnfilm! Sjukt! Så ja, man får planera lite mer när man bor i en stor stad helt enkelt. Samma sak gäller när man ska äta middag på restaurang och liknande. Vi kommer iallafall att bo på Hotell Nobis, Hotell Hellsten och Hotell Birger Jarl. Ska bli supermysigt att få lite kvalitetstid med familjen någon annanstans än just hemma. Vovvarna ska också med såklart. 

F är för tillfället iväg och köper vinterdäck. Vi klev upp strax innan sex bara för att han skulle hinna både köpa och byta dom innan vi ska iväg. Hoppas verkligen att han hittar något ställe som har tid att byta dom. Vi skulle egentligen ha köpt dessa däck för en helg sedan men det blev aldrig av. Typiskt oss att alltid vara ute i sista sekunden. 

Igår myste vi till det med lite MAX-mat och kollade på ”Bron”. Det är ju så spännande nu men samtidigt får jag alltid en klump i magen när jag ser ett avsnitt. Särskilt nu när en bebis är inblandad. Usch! Kan knappt föreställa mig hur det kan kännas att någon tar ens barn ifrån en direkt efter att man har fött. Detta fick vi ju bevittna i gårdagens avsnitt. Är det fler som kikar på ”Bron”? Vad tycker ni?

Annars lyckades jag spilla ut heeeeeela min cola över vardagsrumsmattan och jag blev så leds på mig själv att jag började skratta, haha.. Så ja, vi fick stå i allt det där blöta, kladdiga och torka flera omgångar. Jag är så otroligt klumpig många gånger! Orkar knappt med mig själv vissa gånger! Efter den händelsen var det liksom dags att gå och lägga sig för natten kände jag, hehe. Fick sova bort sjukdomen rätt många timmar igår under dagen iallafall medan F tog hand om mini. Så tacksam för det då sömn är A och O för mig när jag är dålig och framförallt när jag har feber. 

Måste förresten visa er en rolig grej! Såhär ser jag ut under jackan (+ en JÄTTEtjock tröja ovanpå) när jag går ut och går sedan det blev lite kyligare ute. Ser jättekul ut även när jag har jacka på mig då det ser ut som om jag har en riktig megabyst. Men det är väl kanske aldrig fel det heller, haha..

Och gårdagens sena och goda middag. Har skrivit det förr men skriver det igen – testa MAX vegoburgare! Ni kommer aldrig att vilja äta någon annan burgare. Den är SÅ god. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish