Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Mina bästa hårtips

Några bad mig att skriva lite tips när det kommer till ett friskt och starkt hår. Jag har egentligen inte allt för många men tänkte dela med mig av det jag känner funkar för mig. 

– Använd ”riktiga” produkter. Köp inte billiga saker på ICA eller liknande. Just när det kommer till håret så är det SÅ värt att lägga den där extra hundralappen på schampo och balsam. Håret mår så bra då! Jag använder mig av Maria Nilas produkter som är riktigt prisvärda, veganska och skonsamma. Innehåller inga sulfater, parabener eller annat ”skräp”. Så ja, bra produkter är ett m å s t e för mig och A och O när det kommer till ett vackert och välskött hår.

– Använd alltid värmeskydd. Detta är jätteviktigt! Jag har ett från Kérastase idag som funkar kanon. Det räcker med en liten klick innan man torkar håret med hårfönen och det blir lent och följsamt + att det inte slits lika mycket när man sedan ska platta/locka osv. 

– Platta/locka inte håret flera gånger på samma ställe. Detta är jag supernoga med. När jag har duschat och torkat håret så lockar/plattar jag det alltid samma dag. Sedan får det vila fram tills nästa dusch. Så platta inte dag ut och dag in! Det sliter något enormt.

– Kamma inte blött hår! Jag gör dock det iallafall tyvärr då mitt blir superfrissigt annars. Använder mig av min tangle teezer då.

– Glöm inte håroljan. Jag använder Maria Nilas som doftar helt fantastiskt. Gör håret så glansigt och vackert. 

– Gå och klipp dig regelbundet. 

– När du tvättar håret så kan du avsluta med att skölja det i kallt vatten. Blir så fint och glansigt då!

– Använd inpackning minst en gång i veckan.

– Gör hårbottens-massage då och då.

– Tuppar inte håret – sliter jättemycket!

Och ja, sen finns ju såklart alla standardtips om att man ska äta bra, dricka vatten, sova ordentligt och ta hand om sig själv. Och så är det ju verkligen. 

Mitt hår såg ut såhär förra vintern. En superfin chokladbrun ton som bästa Emelie hade fixat. 

Min älskade plattång. Ni finner den bland annat HÄR (adlink). Den är lite dyrare men SÅ värd sina pengar. Älskar den!

Dom bästa inpackningarna jag har testat hittills. Kan varmt rekommendera dom båda. Finns HÄR och HÄR (adlinks).

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish