Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jag är inte heller perfekt

Ni efterfrågade lite fler inlägg som inte bara är rosa fluff-fluff så här kommer några saker i mitt liv som tynger mig just nu – stora som små. Hoppas att det uppskattas! Jag tror att det är viktigt att förstå att även vi med stora bloggar som alltid visar en fin bild utåt har våra problem som vi tampas med. Sedan är ju problem givetvis en definitonsfråga och jag vore riktigt otacksam om jag ansåg att mina problem var stora – för det är dom inte! Jag har tak över huvudet, mat på bordet och människor som älskar mig omkring mig. Jag är frisk och kry och det är även min familj. Folk runtom i världen svälter, lider, dör och skadas. Så ja, problem är verkligen en fråga av definition! Men jag kan dela med mig av mina små problem iallafall, bara för att det kanske kan vara lite kul för er att läsa. 

– Jag har fortfarande kvar hemorrojder från graviditeten! Kul va!? Inte allt för roligt att gå på toa och göra nummer två. Det gör ont kan jag säga! Trodde att dom skulle försvinna direkt jag hade fött (nästan iallafall) men icke. Dom är dock betydligt mindre och det är ju skönt. Så det går helt klart mot det bättre. 

– Jag har kvar mina sår på tungan och mina finnar runt munnen. Trodde även här att dom skulle försvinna direkt men i och med amningen så blev hornonpåslaget ännu värre och jag ser ut som en prickig korv utan smink, haha. Har så mycket hormoner i kroppen att jag knappt förstår att jag har det. Har blivit så van vid dom nu efter att ha haft dom i cirka ett år. 

– Jag saknar min familj i Umeå jättemycket. Det skär i mig att vi inte är nära varandra hela tiden. Vill.flytta.hem.nu. 

– Jag befinner mig just nu i någon form av ”mittenläge”. Ni vet när man har mycket saker inplanerade ett par veckor framåt och man har inte riktigt grepp om hur allt kommer bli och hur allt kommer att vara. Detta gäller både jobb och vårt boende. Och med det sagt så förstår ni att det gäller i princip hela livet. För jobb och boende är grunden för ett tryggt liv enligt mig. Så det är rätt mycket som kommer att ske och rätt lite vi har planerat. Detta ger mig nästan magsår av stress då jag verkligen inte klarar av att inte ha kontroll över saker. Vill bara att allt ska hända NU och att all planering ska vara klar till punkt och pricka. Så ja, detta ligger jag och funderar kring i princip hela tiden. Kommer att berätta allt för er lite längre fram när jag har bättre koll själv. 

– Jag har haft ett par riktigt jobbiga dagar med feber och känslor kring att inte räcka till som mamma och partner. Jag vill tillfredsställa och vara tillgänglig hela tiden och om jag inte kan det så känner jag mig misslyckad. Denna känsla leder till ångest och ångest leder till tårar. Har helt klart mycket att jobba med när det gäller mig själv och mina känslor kring att vara en dålig mamma/fru vid minsta lilla ”fel” jag gör. Är glad att jag iallafall är medveten om problemet så att jag kan rannsaka mig själv och arbeta med mina hjärnspöken. 

– Jag har råkat noppa bort för mycket på mitt ena ögonbryn vilket innebär att jag har ett jack mitt på ena sidan, haha.. Ser inte klokt ut! 

Som sagt, detta är inte riktiga problem enligt mig. Men det är detta som är lite jobbigt i mitt liv just nu. Så även jag har jobbiga tankar och även jag har lite krämpor eller osäkerheter då och då.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish