Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Rotsaker i ugn

Ett stort tips från mig är att skära upp röd lök, morötter, rödbetor brysselkål, potatis och sötpotatis och slänga ner i en stor fryspåse. Hälla i olivolja, salt, peppar och krydda med timjan och persilja. Låta stå över natten i kylen och sedan köra in allt i ugnen. MUMS! Så himla, himla gott. Går ju att äta med i princip vad som helst och vi brukar servera med halloumi eller något gott vego-halvfabrikat. =) 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish