Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några vintermåsten

– Varma drycker i alla dess former. Jag dricker helst chailatte på sojamjölk och jag gör den gärna hemma då det går snabbt och enkelt. Sedan ÄLSKAR jag varm choklad gjord på kokosdryck! Testa! Och skumma mjölken innan så blir det ännu godare. Olika typer av chaité med honung i går också åt snabbt här hemma. Bland det bästa jag vet med just höst och vinter är möjligheten till att dricka just varma drycker. Mums!

En kopp varm choklad med good topping (grädde, hallon, kanel) och en kopp chai latte på skummad sojamjölk. Stora favoriter både två!

– Gosiga tofflor att mysa runt i lediga dagar (blir ju en hel del sådana för mig här hemma, haha). Det ger verkligen en riktig goskänsla och det är så skönt att ha varma fötter när det är kallt ute. 

Förra årets mystofflor kom från H&M! Detta år har jag två olika par här hemma som är formade mer som ballerinaskor. Har dock lagt en beställning på ytterligare ett par för inte så längesedan som ser snarlika ut som dom på bilderna. Ni finner mysiga tofflor HÄR, HÄR, HÄR, HÄR och HÄR (adlinks)

– Massor med god takeaway! Det säger ju sig själv, haha 😉 Tycker faktiskt att det är mysigaste årstiden att köpa hem god mat och äta framför en bra film i soffan. 

Något jag gärna köper hem är pizza eller sushi! Mums! Annars är jag också ett stort fan av indisk mat. Så otroligt gott.

– Ett par toksköna mjukisar! Och dom får gärna vara snygga också såklart. Jag kör på halvtighta varianter helst. 

– Massor av familjemys. Kan ju vara det bästa som finns. Att bara pussa och krama lite extra på dom man älskar en kall och mörk dag. 

Och vovvemys tackar man ju aldrig nej till, ellerhur!? Världens mysigaste svansbebisar har vi här hemma.. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish