Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite bilder från senaste tiden

Hej fina! Har fortfarande feber. Är så leds! Den har dock gått ner massor så förhoppningsvis är den borta tills nästa vecka. F kommer dock att kunna jobba igen redan imorgon. Känner att jag klarar av Jason och hundarna själv nu. Är inte helt sängliggandes längre som tur är! Hoppas att er lördag är fin! Bjuder på lite bilder från senaste tiden så hörs vi av mer imorgon när jag är piggare. Ikväll blir det julklappsplanering, soffläge och god mat. Tidigt sänggående också för den delen. Sömn är ju bästa medicinen mot sjukdom trots allt. Stora kramar till er!

Mannen ordnade sushi för någon kväll sedan, mums så gott det var! I vår sushi har vi morötter, paprika, gurka och avokado + vegansk mjukost. Ni kan googla ”gabriella joss sushi” eller kika i kategorin ”MAT” här på bloggen om ni vill läsa mer om hur vi går tillväga. 

Min trötta lilla älskling. Ser ni att denna bild och sushibilden ovan är rätt mörka jämfört med mina ”vanliga” bilder. Råkade tydligen komma åt någon inställning i kameran, haha.. Märkte det inte förrän långt senare. 

Lite bilder på mamma och bebis i bilen. Vi var på en lite längre tur och bilen står stilla på alla bilder såklart =)

Köpte hem frukost från ett nyöppnat café här i Göteborg. Så gott! Bullarna är helt veganska och var otroligt mumsiga. Älskar att lyxa till det med köpesfrukost ibland. 

Bebis och pappagos i soffan. Mina älskade killar. <3

Och vovvegos i soffan är ju också bara SÅ mysigt. Älskade svansbebisar. 

Lite gottis hade vi också igår. Centerchoklad är verkligen bland det godaste jag vet. Och hallon och jordgubbarna var också supergoda. Just hallon tycker jag nästan smakar bäst under denna årstid. Vi handlar dom på ICA. 

Och jag fick hem en leverans med fina smycken från @budtoroseannika. Är så nöjd med dom! Älskar ju alla smycken i silver. Dessa kommer jag att bära flitigt. 

Chili con carne stod på middagsmenyn igår. Fuskade lite med att bara steka vegofärs, tillsätta vatten, en kryddmixpåse och vita bönor i tomatsås. Serverade med ris och sallad. Självklart såg vi på IDOL igår också. Riktigt fredagsmys! Har faktiskt ingen favorit i år, tycker att programmet var mycket bättre förr. Men alla som medverkar är givetvis otroligt duktiga. 

Denna nalledräkt från H&M i storlek 56 är det första plagget jag köpte till mini. Varje gång jag tar på honom den så får jag riktiga flashbacks av hur pirrigt det var att betala sitt första bebisplagg i kassan. Min magen var ju liten rätt långt in i graviditeten och jag tror att det var i vecka 30-32 som personalen slutade fråga ”vill du att jag ska slå in det?” eller ”är det en present?” när jag köpte barnkläder i diverse butiker. Det var en mäktig känsla att folk faktiskt såg att det var en liten i magen. 

Jag och min sovande tuss. Som jag älskar dig. Att leva och dö för någon annan är verkligen en otroligt känsla. Mammas skatt. <3

Mina favoriter fick hänga med hem sist vi var på ICA och handlade. Sköljmedlet jag gillar mest är det rosa som doftar jordgubbar. Älskar det! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish