Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status just nu

– Min feber har gått ner lite, ska dock ta det lugnt hela dagen och hoppas på att det är bättre till imorgon så att min stackars man kan åka till jobbet, haha. Tycker så synd om honom då han själv hade feber förra veckan och missade arbetet och nu blir hemma igen på grund av mig. Men ja, det är väl smällar man får ta helt enkelt. 

– På måndag ska vi till Stockholm i bloggrelaterade ärenden. Jag ska vara med i radioprogrammet ”känd från internet” och därefter står fotografering och lite annat på schemat. Den första december så händer det grejer med bloggen och en ny resa börjar i min bloggkarriär. Hoppas att ni är lika taggade som jag!

– Nästa helg befinner vi oss i Umeå. Äntligen får Jason träffa hela familjen. Vilken lycka!

– Vår tandkrämstub tog slut igår kväll och jag känner ett sug efter att borsta mina tänder NU. Måste.inhandla.tandkräm.under.dagen…

– Vi satt uppe och kollade på ”Bron” nästan hela natten då jag inte kunde sova. I och med min feber så sov jag bort nästan hela eftermiddagen/kvällen igår och att somna igen ett par timmar senare var omöjligt. Hur bra är inte ”Bron” förresten!? Vi kollade alla avsnitt i säsong tre och hittills är det min favvosäsong. Så obehagligt och spännande. 

– Jason har blivit nästan lite för tuttglad, haha.. Förr tog han vissa nappar men nu spottas dom bara ut. På natten är det tutten som gäller och skulle han få välja så skulle han äta dygnet runt typ. 

– Pappa F är för närvarande iväg och köper frukost till oss. Det har öppnat ett så mysigt café med veganska bullar i stan som jag kände att vi bara måste testa. Mums!

– Idag fick vi in vårt första barnbidrag på kontot. Vilken cool känsla! Nu är vi liksom föräldrar!? Svårsmält fortfarande trots att mini är över en månad. 

Ska försöka ta mig ut på en skön vagnpromenad idag. Lite luft känns välbehövligt och jag tror att en lugn promenad i det friska gör en gott. Kanske blir jag även feberfri lite snabbare. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish