Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Inspiration

Ni som följt mig länge vet att jag bloggar för att inspirera och bli inspirerad. Det är i princip det som driver på mig till att skriva och fota. Jag vill utvecklas på olika fronter och nå olika resultat. Men mitt främsta mål har alltid varit att inspirera andra – oavett vad det gäller. Jag personligen inspireras av människor som VÅGAR. Sen vad dom vågar spelar ingen roll men att just våga gå en egen väg i livet tycker jag är fruktansvärt starkt och inspirerande. Särskilt med tanke på hur vårt samhälle ser ut idag. Man ”ska” vara på ett visst vis och följa en viss väg i livet och väljer man att inte göra detta så får man blickar och kommentarer. Jag tycker det är tråkigt hur man måste hålla sig inom vissa ramar för att bli accepterad och jag har lovat mig själv att aldrig göra detta. Tycker man om mig så gör man det och tycker man inte om mig så gör man inte det. Folk kommer alltid ha saker att påpeka och tycka och tänka om. Man kan lyssna – men i slutändan så är det just DU som ska leva ditt egna liv och kunna se tillbaka på det och känna att det är precis det du har. Levt ditt liv. Det viktigaste är att man är lycklig och stolt över det man gör. Hade jag lyssnat på folks åsikter och tankar hade jag aldrig varit där jag är idag. Då hade jag fortfarande bott hemma hos mina föräldrar. Och på tal om mina föräldrar så hade jag nog aldrig lyckats utan dom heller. Min familj har alltid stått bakom mig och stöttat till 100%. När jag flyttade hemifrån så var det dom som stod bakom mig, peppade mig och litade på mig. Att jag skulle klara det och att jag kunde göra det. Jag var 15 år då och visste att jag kunde. Jag hade ett sådant driv och VILLE. Och just viljestyrka kommer man långt på. Och stöd och kärlek! Idag är jag nöjdare än någonsin med mitt liv och jag har inte en enda gång tänkt tanken om ”tänk om jag hade..” för jag har gjort allt jag faktiskt har tänkt. Jag lever efter att det värsta som kan hända är att man misslyckas just där och då. Och vad gör det om 100 år? Då får man ta nya tag och klättra upp igen – en erfarenhet rikare. För vad gör det om man misslyckas egentligen? Tänk på det..

Jag inspireras av olika typer av människor. Jag inspireras av människor som räddar djur. Jag inspireras av människor som reser jorden runt, upptäcker platser och ser nya saker. Jag inspireras av mammor och pappor. Jag inspireras av folk som har en egen stil. Jag inspireras av människor som lagar en viss typ av mat. Jag inspireras av människor som tagit sig från botten till toppen. Jag inspireras av människor som vågat tro på sig själva och följt sina drömmar. Ja, som sagt så inspireras jag av alla som vågat gå sin egna väg på något vis. Sen om det handlar om att man gift sig ungt och vågat tro på kärleken eller köpt en enkelresa till Indien spelar ingen roll. Det viktigaste är att man gör det man själv vill och finner sin egen lycka. Skapar sin egen välfärd. Livet är fört kort för att bara sitta och vänta. Vill du något så satsa och gör det. Inspirera dig själv! Det kommer du långt på. En av mina största inspirationskällor är faktiskt jag själv. Ja, ni läste rätt. Jag kanske låter självgod men jag är stolt över allt jag har gjort och uppnått hittils på mina 20 år på jorden. Det tycker jag att alla förtjänar att vara. Och just därför tycker jag att man ska våga följa sina drömmar och våga göra det man faktiskt själv vill. Så tro på era drömmar finaste ni! Och gör dom till verklighet när ni känner att det är dags. Jag tror på just DIG. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish