Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Grått och tråkigt

Hej fina!

Idag är det riktigt tråkigt väder ute vilket gör att alla bilder i detta inlägg kommer bli så fula och inte alls sådär ljusa som jag tycker om dom. Men bättre det än inga bilder alls. Hoppas ni tycker likadant =) Har det rätt mysigt och stökigt här hemma idag. En liten som bara vill vara i famnen och massor med annat som jag så måste fixa och ordna. Men det får vänta såklart. Mys kommer före alla dagar i veckan. Men ja, lite städning skulle behövas! Dexter har kissat ner hela soffan, mattan och soffbordet (fråga mig inte ens varför) och jag har inte hunnit göra mer än att kasta in alla kissiga filtar från soffan i tvättmaskinen. Skulle vilja öppna alla fönster, skrubba och skura allt och få ordning här hemma. Kliar i städfingrarna. Men bebis tillåter som sagt inte ens mamma att resa sig ur soffan idag. 

Var ute på en promenad med vagnen för ett tag sedan och lyckades sedan lyfta över honom till vaggan när vi var hemma igen. Han sov i kanske en halvtimme och jag började städa lite smått innan han vaknade, grät och ville upp i famnen igen. Bättre lycka ikväll med att få ett skinande rent hem när pappa F kommer hem. Just nu sover han på mitt bröst och jag ligger och luktar på hans huvud. Hur kan han lukta SÅ gott!? Är helt beroende av att snosa på hans lilla panna. Vill aldrig att han ska bli stor. 

Imorgon är mannen ledig och vi ska ta vara på dagen då han jobbar hela denna helg. Sedan är han ledig i två veckor och vi ska passa på att åka upp till Umeå efter att vi har varit i Stockholm ett par dagar i början av nästkommande vecka. 

Önskar er en jättefin torsdag! 

Sova i vaggan är mysigt. Iallafall ibland!

Dessa två + en ugnsform till som ser likadan ut som den till höger fast större, fick vi med oss hem igår. Den till vänster från ICA och dom vita från Åhléns =)

Och idag på promenaden drog jag på mig ett par snygga tights. Dom är dessutom bland dom skönaste plaggen jag har burit någonsin! Ni finner dom HÄR och dom är av märket aim´n. Naglarna har fina @nailsbyeffi gjort och jag kommer att visa upp dom bättre lite senare i ett eget inlägg. 

Hämtade också ut paket från presenten.se igår och innehållet får ni se sedan. Dom hade skickat med en fin gåva till Jason också. Tusen tack!

En bild på mig och mini när vi myser i soffan för någon dag sedan. 

Denna kräm var det många av er som tipsade om till min onda tutte! Så köpte den igår på Apoteket. Nu vet jag förresten vad som gör ont på den och det är varken svamp, stockning eller något sådant. En av ”körtlarna” eller ja, utgångarna där mjölken kommer ut, på bröstvårtan har liksom ”täppts igen” och blivit lite inflammerad. Det har dock blivit lite bättre nu och gör inte lika ont. Hoppas att det läker av sig själv. 

Och kommer ni ihåg att jag skrev att Jason fick ont i magen av d-dropparna vi hade. Nu har vi fått hem en beställning med nya. Hoppas dom ska fungera bättre. Tack till alla er som tipsade om olika alternativ som är snällare mot bebismagar. Dessa är från piggabutiken.se.

Och F gjorde två olika lasagner. SÅÅÅÅ goda. En med tomat, spenat, paprika och ost..

Och så denna med zucchini, aubergine, fetaost och spenat. Blev så otroligt tråkiga bilder (det är som sagt himla mörkt ute) men var ändå tvungen att visa dom då dom var otroligt goda bägge två. 

Kommentarer

  1. Johanna

    Hejsan 🙂 jag är väldigt nyfiken på hur det gick med dessa droppar då min lilla flicka verkar få hemskt ont i magen av dropparna från aco..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Just nu ger vi inga d-droppar alls 🙂 Men vi har köpt på oss fem olika sorter. Tre av dom har vi testat och dom har han inte alls tyckt om (får ont i magen av dom). Skriver här på bloggen om och när jag finner något som passar för oss 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish