Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Adventskalender från The Body Shop

I samarbete med The Body Shop så skulle jag vilja tipsa om deras helt fantastiska adventskalender som är fullproppad med godbitar som passar alla. Kalendern finns i flera olika storlekar och du får öppna en lucka varje dag enda fram till jul. Exklusivt i butik finns tre stora kalendrar och i webshopen finns två mindre varianter. Alla kalendrar är fyllda med 24 härliga överraskningar och väldoftande produkter för kropp, ansikte och hår. 

The Body Shop samarbetar med den internationella organisationen WaterAid för att förändra liv genom att skapa långsiktig tillgång till rent vatten. Rent vatten är inte en självklarhet för alla och varje dag dör 1400 barn av sjukdomar som orsakas av smutsigt vatten och dålig sanitet. För varje adventskalender som säljs, kan WaterAid ge en familj i Etiopien en dags tillgång till rent vatten. Målet för samarbetet är att ge 1000 familjer i Arba Minch i sydöstra Etiopien långsiktig tillgång till rent vatten. 

Kalendrarna är en perfekt gåva att ge bort till nära och kära – eller varför inte skämma bort sig själv lite extra!? Ni kan läsa mer om dom olika kalendrarna och se priser och storlekar HÄR. Jag ser så mycket fram emot att få öppna en lucka dag för dag. Så roligt och sätter verkligen en extra guldkant på tillvaron! 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish