Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Två frågor och två svar

Hur gör ni era smoothies?

Jag har testat alla möjliga former, färger, smaker och typer av smoothies. Har även testat att göra dom med alla möjliga ”verktyg”, haha. Mitt favoritrecept är kokosdryck, valfri fryst frukt/bär + banan. Så enkelt och så gott! Nyttigt dessutom! Sedan brukar jag slänga ner hampafrön, chiafrön eller linfrön efter behov för att gotta till den ännu mer och göra den lite nyttigare. Har man lust kan man även lägga i lite spirulinapulver – men mitt tips då är att inte ta för mycket. 

Mangosmoothie och hallonsmoothie. Så goda båda två! Kokos är gott att lägga på toppen också tycker jag! Tips =)

Hur gör du för att äta så nyttigt som möjligt?

Jag lever efter att jag får äta vad jag vill och när jag vill. Jag äter ALLT i måttliga mängder. Något jag däremot försöker tänka på är att alltid ta ett nyttigare alternativ. Istället för vanlig pasta så äter jag gärna pasta som är helt gjort på bönor, kikärtor, ärtor eller linser (finns i alla matbutiker nu för tiden). Jag undviker mejeriprodukter både för min egna del och för djurens skull och äter det ytterst sällan i en bit ost eller lite smör. När jag lagat mat så använder jag produtkter baserat på havre/soja/ris eller kokos istället. Funkar minst lika bra som vanlig matlagningsgrädde eller creme fraich och är tusen gånger nyttigare. Sedan har vi som ”regel” här hemma att alltid äta grönsaker till en måltid. Så det gör vi alltid! Både jag och F älskar allt från vanlig sallad till grönkål och broccoli så variationen är ju enorm. Mums! Jag tror på det där ”enkla” i vardagen. Man behöver inte förändra hela sitt liv men man kan se över olika alternativ som finns där ute då det oftast går att välja något nyttigare som smakar minst lika gott. Sedan äter vi ju vegetariskt också såklart som ni vet för både vår skull och djuren och naturen. 

Grovkornig bulgur med röra gjord på olika paprika, morötter, gul lök, olja och kryddor//Hemgjord sushi som är en stoor favorit här hemma. Mums!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish