Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina!

Hoppas ni mår bra! Vill börja med att tacka alla som mailat, kommenterat eller skickat meddelande efter inlägget jag skrev igår. Betyder mycket för mig! Så jättetack för all omtanke! <3

Idag mår jag hur bra som helst. F har varit hemma och vi har åkt runt i lite butiker, handlat hem lite nödvändigheter och även hunnit med att städa och hämta ut paket. Just nu sover Jason på mitt bröst och mannen håller på att göra lasagne. SÅ gott! Har varit sugen på det i flera dagar nu men vi har inte haft alla grejer hemma. Mitt högra bröst smärtar fortfarande helt enormt och tårarna kommer vid varje amning. Förstår inte vad det kan vara! Hade ont i hela bröstet imorse eftersom att jag totalt skippade att amma på den sidan under natten på grund av smärtan. Ångrade det bittert när jag vaknade kan jag lova! Har masserat det massor under dagen så smärtan i själva bröstet har nu släppt och det är återigen bara bröstvårtan som är problemet. Gör SÅ ont. Kan inte ens snudda i den. Och svenska vården är ju (ursäkta mig men) helt fruktansvärt dålig. Telefontider typ en timme per dag, fullbokat överallt och ingen som vet var man ska vända sig. Blir så besviken på hur det fungerar! Det är ju trots allt Sverige och år 2015. Skrev ju om detta även när jag var gravid och sökte hjälp för min höft. Ingen tog sig ens tiden till att faktiskt kika på mitt problem utan sa bara att jag hade vanlig foglossning och att jag skulle ”bita ihop” när jag beskrev mina symptom. Sökte hjälp privat till sist och fick höra att jag hade en låsning i SI-leden som jag fick hjälp med. Så ja, det är ju bra att det finns hjälp att få privat! Men det är ta mig tusan inte billigt och alla har inte den möjligheten. Tråkigt att det är som det är iallafall. Får hoppas att min stackars tutte läker sig själv. Hoppas det iallafall. Jag väljer att lita på kroppen denna gång tror jag. Utesluter från och med nu ALLT socker och luftar tuttarna ofta och mycket + har skön BH på mig. Det kan ju vara så att det är svamp och då går det ju oftast över av sig själv om det inte har spridit sig upp i själva bröstet. Aja, än så länge är detta ett mysterium! Uppdaterar er såklart när jag vet mer och om det blir värre/bättre med tiden. 

Annars så ska vi till Stockholm hela familjen nu på måndag. Tanken var att bara jag skulle åka men det blev lite ändringar. Kommer att berätta allt för er så småningom men det är början på något superroligt. Mer om det sedan.

Stora kramar och ha en helt underbar kväll! 

Min trötta lilla bebis idag! Visar hans ansikte för första gången idag på bloggen. Vi har bestämt oss för att vi kommer att visa honom lite då och då. Vi har ju visat honom här inne lite smått och i den mängden kommer vi att fortsätta. Det viktigaste för oss är att han inte blir exponerad från alla håll och kanter och att det finns fullt med bilder på honom på nätet. Någon bild då och då känns däremot okej. Men inte mer än så. Hans kläder är från Kappahls Newbie. =)

F i gallerian där vi handlade idag. I väntan på hissen! Vi handlade bland annat lite ugnsformar, handtvål och annat smått och gott. 

Och här åt vi godis ur en av våra nya mateus-skålar för någon kväll sedan. Nu blir det byebye godis för ett tag. Har inhandlat ett te som ska döda sockersuget. Visar sen!

Gårdagens enkla men goda middag stod jag för. Ris med sås på kikärtor, champinjoner och röd paprika. Stekte dessa tre saker i olivolja tills det fått yta, hällde över iMat från Oatly och kryddade med salt, peppar och curry. SÅ enkelt. 

Och vår mini fick en överraskning i brevlådan. Tack snälla @novisendesign för två fina mössor till vår lilla kille. 

Jason invigde sina nya vantar från Lindex idag. Tycker det är så gulligt att vantar till småbarn inte har någon tumme. Så sött.

Och bjuder på denna bild tagen i stunden imorse, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish