Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Myshelg och pigg bebis

Hej fina ni!

Helgen har varit underbar. Lugn och skön. Massor med ny energi är samlad och detta är Fs sista jobbvecka innan han går på semester. Ska bli så mys att få vara hemma alla tre ett tag. Tänkte slänga upp ett snabbt inlägg innan jag fortsätter att mysa med min lilla kille här hemma. Brukar egentligen blogga när han sover men han var ovanligt pigg idag och vill vara med på allt som mamma gör. Lyfter huvudet gör han också och han kan nu hålla nacken stadig i nästan en minut. Är så stolt! Duktiga lilla mini. Han börjar även visa tendenser att han ska börja rulla. Ska bli kul att se när han lyckas vända sig helt. 

I helgen så kom F fram till att han har kvar våra konversationer på Facebook enda sedan 2010 (!!). Vi var såklart tvungna att gå igenom dom och vi satt och skrattade högt tillsammans åt allt från gamla nakenbilder vi skickat till varandra till hur otroligt puttinuttiga vi var och kallade varandra för ”pluttis”och ”bobo” i varje mening. Vi är fortfarande gulliga mot varandra via sms och liknande men nu används ett snäpp mognare gulligull-ord än på den tiden 😉 Riktigt kul var det iallafall! Jag har ju absolut inte kvar konversationen så långt bakåt då jag (precis som dom flesta andra tjejer, hehe) är en sådan som raderar ALLT när man bråkar, gör slut osvosv. Ja, ni vet! Vi har ju hängt ihop sjukt länge så alla dessa ovannämnda saker har ju hänt ett par gånger. Men ja, det väckte en hel del gamla minnen. Kommer ihåg hur F skjutsade mig på sin pakethållare när jag skulle någonstans och kommer ihåg att vi firade våra årsdagar på det sunkiga pizzahaket/kiosken i närheten av vår gymnasieskola. Där delade vi på en pizza (mer än så hade vi inte råd med), drack var sin cola och tog en cigg efteråt. Dessa minnen! Ser tillbaka på dom med värme i magen och tårar i ögonen. Det är så häftigt att vi har kommit så långt och tiden har gått så snabbt trots att det känns som om vi alltid har funnits i varandras liv. 

Ha en underbar dag så hörs vi mer lite senare. Kramar!

Igår åkte vi ut till havet där vi brukar rasta hundarna. Åkte förbi Espresso House på vägen och köpte med oss var sin chailatte på sojamjölk + lite fika. 

Jag fick min cheesecake med hasselnötter och choklad (SÅ god) i en mugg, haha. Dom hade ingen smidigare lösning men det dög gott och väl, hehe. Och F tog en muffins. 

Jag orkade dock inte hela min cheesecake så han fick käka upp den med. Var så gulligt att han hade choklad runt hela munnen sen, haha..

Sen tog vi en promenad när vi väl hade kommit hem också. Så skönt att vara ute i friska luften. Man får passa på när det inte regnar. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish