Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Två frågor och två svar

Hur gillar du bilder? 

Jag älskar bilder som är tagna i stunden. Spontana bilder som man blir lycklig av att se på. Det är därför jag har rätt svårt för det där med tanken av att inhandla en systemkamera och fota till bloggen. Det blir så.. stelt och proffsigt på något vis? Jag gillar mer det där äkta i vardagen och att fånga små glimtar med sin mobil passar därför perfekt för mig. Sen tycker jag givetvis att mer proffsiga bilder är snygga också! Missförstå mig inte. Men bilder som får mig att känna lite extra är just dom där vardagsbilderna som är tagna spontant i stunden. Kommer säkert att köpa mig en kamera inom snar framtid iallafall för mer speciella tillfällen. 

Kommer ni att spara till lilla Jason? Hur mycket?

Japp! Jason kommer att ha ett eget sparkonto inom väldigt snar framtid när vi har landat lite. Sen kommer vi att ha sparkontot i vårt namn så att han inte får tillgång till det direkt när han fyller 18 år. Och så skriver vi över det sedan när det är dags. Jag fick sparpengar av mina föräldrar när jag fyllde 18 år och trots att jag flyttade hemifrån redan som 15åring och har stått på egna ben sedan dess så känner jag att det var för tidigt för att ta emot dom nu när jag ser tillbaka på det. Jag köpte typ en TV.. Och massa småsaker och till sist hade pengarna runnit mellan fingrarna. Förmodligen kommer han att få vänta tills han iallafall är 20 år innan han får tillgång till sitt konto har vi sagt. Hur mycket vi kommer att spara är en lite klurigare fråga. Vi har inte bestämt än om det blir 100:-, 300:-. 500:-, 1000:- eller till och med mer i månaden. På ett vis så vill jag ge min son en kontantinsats till en lägenhet då jag vet att det kommer att underlätta hans liv men samtidigt så har både jag och F tillsammans kämpat för vårt liv och vår välfärd sedan tidig ålder. Allt vi har har vi byggt upp helt själva utan någons hjälp och det vill jag nog att mina barn ska göra också. Jag vill ge dom allt men samtidigt inte låta dom glida igenom livet på en räkmacka. Lite måste man kämpa och arbeta själv också. Självklart kommer jag stå bakom och stötta och hjälpa till om det behövs. Men på en lagom nivå. Ja, vi får se helt enkelt hur mycket vi beslutar oss för att spara undan. På ett sätt så vill vi som sagt kunna ge honom en halv miljon när han fyller 20 men på ett annat vis så vill vi att han ska få komma upp på egna ben och lära sig värdet av pengar och hårt arbete. Vi pratar vidare kring det här hemma. Tur att vi har några år på oss 😉

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish