Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vår lördag

Lördagen har varit så himla härlig! Och än är den inte slut! Hur underbart!? Morgonen började redan vid sextiden då jag skulle iväg och göra naglar redan vid nio. Vanligtvis hade jag vaknat typ en halvtimme innan men med en liten här hemma krävs en del planering. Jason sov kvar i sängen medan jag sminkade mig och F gjorde frukost. När vi hade ätit klart så vaknade mini här hemma och då var det såklart matdags för hans del. Den mjölken som fanns kvar efter att han hade ätit pumpade jag ut så att F kunde mata under dom timmarna som jag var borta. Hade egentligen som plan att pumpa ut redan igår men SÅKLART hade jag knappt någon mjölk då och tuttarna kändes helt tomma. Jag har ju haft turen att ha nästan för mycket mjölk. Det rinner liksom från den ena tutten när jag ammar på den andra och tvärtom. Brukar inte ens behöva pumpa utan bara låta det rinna ner i närmsta flaska. Men just igår så gick det inte. Typiskt, haha. Blev lite stressigt imorse men jag hann iallafall innan det var dags att springa till spårvagnen. Naglarna blev tokfina och det var skönt med lite egentid, skitsnack och mys. Ska visa er resultatet sen när jag lyckats få lite fina kort på dom! Tänkte även sola innan jag åkte hem men skippade det då jag saknade mina killar där hemma och då jag började få ont i tuttarna. Får alltid JÄTTEont om jag inte matar på ett par timmar. 

Nu har vi precis ätit ett alternativ till tacos (qourn i fajitakrydda) och F har åkt till gymmet. Mini har somnat på mig och hundarna vilar i soffan. Annars har vi hunnit handla, shoppa massor med barnkläder (visar imorgon!) och bara gosat. Ska försöka dra ut mannen på en promenad med barnvagnen när han kommer hem också innan det riktiga lördagsmyset i soffan drar igång. Får se hur det gå, han har varit så himla trött idag då vi gått och lagt oss sent och vaknat tidigt senaste dagarna. 

Massor med kramar till er och ha en underbar lördagskväll! <3

Detta åt vi för någon kväll sedan. MUMS! Finns inget godare än frukt och choklad i kombination. Dexter var sugen han med men fick endast smaka på en bit sharonfrukt. Han älskar verkligen frukt och mango, melon och persimon/sharon är starka favvisar.

Du och jag föralltid..

Jason var lördagsfin i body och sockar från Kappahls Newbie och brallor från Lindex. Zelda var extra spännande idag. Han är väldigt medveten om sin omgivning och ser sig mycket omkring + fäster blicken. På tisdag är han en månad gammal, galet. 

Och vi hann som sagt gå i både klädbutiker och mataffär. Köpte hem massor med frukt, mat och annat gott. Sen blev det bara kläder till Jason och ett par tokmysiga tjocksockar till mig. Ni får se imorgon! =) Vagn och skötväska är från Stokke och lekmer.se.

Här är kryddmixen vi använde till middagen. Sedan hade vi i grönsaker, iMat fraich från Oatly och salsa gjord på frukt, mums!

Det färdiga resultatet! Snabbt, gott och enkelt! Stort tips om man vill äta något tokgott till middag någon dag =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish