Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågestund del 3

Hej och grattis till bebisen! Ni äter ju mycket frukt.. Hur går det när du ammar med Js mage? Tänker på jordgubbar och så som man hört många bebisar reagera på.. Kram

Hej! Tack snälla du! Vi har haft sådan tur och mini reagerar inte på något som jag äter. Funkar superbra att äta allt från jordgubbar till choklad till lök. Så glad för det, kram!

Hur mycket tränar du i veckan? Och vad gör du för att vara så smal och fin?

Jag är naturligt smal och går inte upp i vikt oavsett vad jag äter. Jag tränar mest för att må bra och fann ett stort intresse i att gymma förra året. Som mest tränade jag fem gånger i veckan. Tack för fina ord och kram!

Min kropp precis innan jag blev gravid. 

Ni äter mycket choklad kakor osv. Men det syns inte på er! Hur gör ni för att se så bra ut fast att ni äter så gott? 🙂

Vi äter väldigt nyttigt till vardags vilket gör att vi kan unna oss skräpmat och gottis rätt ofta trots allt. Jag har hög ämnesomsättning och går aldrig upp i vikt och F tränar rätt mycket. Tack för komplimangen och stor kram! =)

Jag älskar att kombinera frukt och choklad. Så himla gott! Och gärna lite kakor på sidan också. Mums! Hade jag fått välja mellan frukt och choklad så hade jag nog valt frukten trots allt.  

Hej! Underbar blogg du har och grattis till J! Vad heter eran bil? Vet att du skrivit det men har glömt bort haha. Är planera att J ska börja på förskola när han blir äldre eller ska han vara hemma så länge som möjligt? I ca vilken ålder tänker du att du isåfall vill att han ska börja på förskolan? När ni använder vagnen har jag sett att ni mest använder ”bilbarnstolen”, använder ni någon gång liggdelen? Kram!!

Hej! Tack fina du, blir så glad! Vi har en Nissan Qashqai, årsmodell 2015. Jason ska nog vara hemma på heltid tills han är iallafall tre år. Efter det ska han börja förskola men inte fulla dagar utan bara ett fåtal timmar om dagen. Det är planen just nu men vi får se vad vi har för förutsättningar längre fram. Vi har använt liggdelen max två gånger tror jag, haha.. Babyskyddet är perfekt för oss som mest har med vagnen ut när vi ska gå i butiker eller åka och handla. Kramar!

Vår fina vagn som är en Stokke Crusi från lekmer.se. Kan varmt rekommendera den! Hög och lättstyrd! Och snygg, haha. 

Hur går du tillväga ifall du vill lukta riktigt gott? Vet att många tjejer har massa knep för att få doften att stanna extra länge och tänker att du säkert också har det! 

Åh! Har massor av tips kring detta! Vill man använda sig av parfym och dofta gott länge så kan man smörja in sig med en fetare kräm efter att man har duschat. Sprayar man sedan parfym på huden så håller doften längre. Man kan även spraya sin favvodoft på sin hårborste och dra genom håret för att få det att lukta gott eller använda sig av hårparfym som finns att köpa på många webshoppar (googla). Man kan också kombinera ett bodybutter med en bodymist av samma doft för att lukta gott och länge. 

En hårparfym som jag ÄLSKAR. Doftar sockervadd och godis och håret känns så fräscht. Finns HÄR (adlink). 

Hur mycket sparar ni ungefär varje månad? Hur mycket tjänar F och vad får du i mammaledighet för bidrag ? Känns som att ni lever rena lyckliga lyx livet. Du köper typ allt du vill. Kram fina du.

Vi försöker spara mellan 20-25 tusen varje månad. Det är dock bara nu dom senaste månaderna vi har kunnat spara så stora summor. Tidigare har vi sparat allt från någon tusenlapp och uppåt beroende på vad vi har velat köpa eller behövt till hemmet/bilen/oss själva osv. Har man möjlighet att spara lite extra någon månad tycker jag att man ska göra det och vi tar alltid tillfället i akt när vi har chans och har mer över vissa månader.Jag tar inte ut några mammadagar alls nu trots att det var tanken från början. Det blir för krångligt med bloggen då jag inte vet hur många timmar jag kommer att jobba per dag. Exakta siffror vill jag hålla för mig själv men vi tjänar en hel del och kan unna oss allt vi önskar och vill. Det är vi tacksamma för. Kramar tillbaka till fina dig! 

Hur känns det ”där nere” nu efter din förlossning? Jag födde själv för två veckor sedan men har fått konstaterat framfall och kan fortfarande knappt sitta eller gå normalt 🙁

Mitt underliv återgick till sitt ”vanliga” skick bara några dagar efter förlossningen. Idag är jag helt återställd och även avslaget har avtagit. Är så glad för det och kan knappt tänka mig hur jobbigt det måste vara för dig. Lider med dig och hoppas verkligen det blir bra snart. Kramar. 

Hej, tänkte först bara säga att din blogg är så inspirerande, mat, kläder, barn och så! Sen att du är otroligt bra på att uppdatera varje gång man kollar så har du gjort ett nytt inlägg och sånt vill man se! Men min fråga är, ditt efternamn är rätt ovanligt, är det det du föddes med eller bytte du när ni gifte er?! Och en andra fråga hur kommer det sig att du är vegetarian? Hur länge har du varit det?! Tack för svar! Och tack för att du gör en sån bra blogg! Önskar er allt gott!

Hej! Tack underbara du! Det värmer verkligen och jag blir så glad! TACK! Jag hette ”Hansson” innan jag gifte mig och tog Fs efternamn vid bröllopet. Så ”Joss” är inte mitt namn från början utan hans. Vi är vegetarianer för djuren och har varit det ”på riktigt” sedan slutet av 2013. Har även varit vegetarian tidigare när jag var yngre men började äta kött igen under några års tid. Återigen tack för alla fina ord och massor med kramar till dig!

Hej Gabriella. Jag har en fråga om förlossningen, jag är gravid v29 och är livrädd att jag kommer (pardon my language) bajsa på mig under förlossningen. Vet du hur det funkar och får man någon laxeringsmedel innan man börjar krysta ut ungen? Jag har mikrolax hemma som jag funderar på om man ska ta när värkarbetet börjar. Tacksam för svar och grattis till dig och F ni har fått en sån fin liten pojke. Kramar.

Hej! Jag var också livrädd att bajsa på mig men när värkarna väl drog igång ordentligt så SKET (haha) jag fullständigt i det. Det är verkligen det sista man tänker på när man väl ligger där. Men ja, man blir erbjuden att få lavemang! Det blev jag iallafall. Och om du inte blir erbjuden kan du säkert be om det då dom alltid har det tillgängligt på förlossningen. Tack för fina ord och stora kramar! Lycka till på din förlossning!

Hur ser du på din framtid gällande jobb, vad är din dröm att jobba med? Vill du studera någonting? Vill även säga att du har inspirerat mig till att bli vegetarian vilket jag nu varit i 6 månader. TACK för det, bästa beslutet jag tagit! Kram!

Min dröm är att jag ska kunna fortsätta blogga och jobba med sociala medier. Iallafall inom närmsta åren. Ännu vet jag inte exakt vad jag vill plugga men en vacker dag så vill jag läsa på universitetet. Det är dock inget jag vill göra just nu eller stressar kring. Något jag är helt säker på är att jag vill jobba inom marknadsföring och med människor. Så himla roligt! Blir så glad av att höra det. Håller med, det är även ett av dom absolut bästa besluten som jag har tagit i mitt liv. Så förstår dig till fullo. Stora kramar!

Hur gör du när hundarna måste rastas på dagarna? Måste du klä på Jason och släpa ut honom då? Väntar själv en liten och har hund här hemma. 🙂

Hej! Ja, precis, haha. Jag får klä på honom och släpa mig ut med vagnen. Ibland är han okej med att sitta i bärselen en stund också. Detta behöver jag dock bara göra en gång om dagen då F tar dom före och efter jobbet och dom klarar sig rätt bra med enbart en promenad därimellan. Det var krångligt till en början men man lär sig med tiden. Kramar!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish