Gabriella Joss Gabriella Joss
Dagens fråga

Frågestund del 1

Hur kommer ert julfirande att se ut?

Vårt julfirande i år kommer inte att vara det roligaste, haha. Det är nämligen så att F inte får ledigt förrän den 23e december, och ja.. Det innebär ju i princip att vi kommer att påbörja vår resa upp till Umeå på julafton. Vi tänkte ta bilen så att vi kan stanna var och när vi vill och så att hundarna kan hänga med på ett så smidigt vis som möjligt. Vi har bestämt oss för att inte börja köra upp till Norrland samma dag som F blir ledig då det kommer att vara FULLT med folk på alla vägar. Alla ska ju ta sig till släkt och vänner just den dagen och vi känner inte alls för att stå i bilköer med en liten bebis. Tanken är alltså att vi börjar vår resa på julafton (alltså den 24e), stannar över natten på något hotell halvvägs till Umeå och sedan åker sista biten upp den 25e. Så den 25e är vi framme i Umeå och självaste julafton får vi spendera i bilen och på hotell. Vi har aldrig varit så mycket för jul egentligen nu i vuxen ålder och nu när Jason är så liten så spelar det nog inte så stor roll för honom heller. Det viktigaste är att vi kommer fram till slut och får spendera dagar med familj och vänner i slutändan. Förra julen jobbade både jag och F. Jag jobbade då inte enbart med min blogg utan hade även ett heltidsjobb där jag spenderade 12 timmar just den dagen, haha. Efter att vi hade jobbat klart båda två så åkte vi och tränade tillsammans. Så ja, julen är inte sådär superviktig för oss att fira just på dagen om man säger så 😉 Det viktigaste är att vi får vara tillsammans och att vi har det bra. Men som sagt, julen kommer bli viktigare nu när vi har en liten här hemma. Kommer själv ihåg hur värdefull julen var för mig som barn. 

Såhär såg vår förra julafton ut! När vi kom hem åt vi mat i soffan och pussades och dagen efter väntade jobbet igen. Jularna innan det har vi spenderat i Umeå med familjen. 

Hej! Kan börja med att säga att jag gillar sin blogg:) Jag undrar hur mycket du och F tjänar, eller får du många saker billigare om du skriver om det? Känns som om ni har en VÄLDIGT bra ekonomi men tanke på alla inköp…Bilen kan ju inte varit billig och stolen till J vet jag kostar en del, vill själv ha en men inte riktigt råd…Allt ni har är ju jätte fint…

Hej! Tack snälla du, blir otroligt glad! Exakta siffror håller jag gärna för mig själv men ja, vi (och framförallt jag) drar in rätt stora summor pengar varje månad. Självklart får man mycket ”gratis” när man driver en stor blogg och om så är fallet så framgår detta alltid i inläggen i form av att det står ”i samarbete med” eller ”sponsrat inlägg”. Kramar till dig!

Hur ofta har du och Fjodor sex nu/tidigare i ert förhållande? Handlar ni någonsin på kredit eller faktura? Tänkte hur ni gör, du handlar ju rätt ofta saker online.

Just nu har vi inte så mycket sex då annat kommer före men vi är båda väldigt överens om att sex är en otroligt viktig del i en relation. Innan Jason kom brukade vi satsa på att ligga iallafall fem gånger i veckan (om du vill ha exakta siffror, haha). Närhet är viktigt för oss. Jag handlar på faktura ibland men absolut inte på kredit. Faktura kan jag välja om jag exempelvis är osäker på att företaget kommer att leverera rätt produkter (tyvärr händer det rätt ofta att man får fel grejer hemskickade) eller om jag är osäker på storleken på plagget och vet att jag eventuellt vill göra en retur. Tycker oftast också att det är smidigt att inte ligga ute med pengar när jag lägger en lite dyrare beställning. Kan också välja postförskott ibland om det alternativet finns. 

I vilken ställning födde du fram Jason? Blev det som du tänkt?

Jag började krysta på alla fyra men vände mig sedan så att jag halvsatt i sängen. Ja, det blev absolut som jag hade tänkt mig! Dock så gjorde det ondare än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Du kan läsa min förlossningsberättelse HÄR om du vill veta mer om själva förlossningen och allt kring den. 

Vad är du utbildad till? Har många av dina vänner i samma ålder barn och hur kommer det sig att du ville gifta dig skaffa barn så pass tidigt? 🙂

Jag är inte utbildad till något alls. Gick natur på gymnasiet och har läst en termin på universitetet också men inte mer än så. Nej, jag har nästan inga vänner som har barn – bara ett par stycken. Vi gifte oss tidigt av ren kärlek och för att kunna se tillbaka på vårt bröllop och tänka ”vi var bara barn då”, haha. Sen tycker inte jag att vi fick barn så tidigt faktiskt. Men det är ju en definitionsfråga det också. =)

Hur länge hade du krystvärkar och varför höjde ni inte lustgasen? Bra blogg, så kul att följa er! 

Bara en halvtimme kanske! Så det gick snabbt. Ingen aning varför dom inte gjorde det. Jag tänkte inte ens på det då och var helt inne i min egna värld. Tack snälla, kram!

Här kommer lite olika frågor! Vad har du för gymnasieutbildning? Vad har du jobbat med? Vad skulle du vilja jobba med i framtiden? Kram!

Jag gick natur med inriktning estet på gymnasiet. Jag har ju varit ute på arbetsmarknaden sedan jag var 13 år, så har jobbat med en hel del! Började med att dela ut tidningar på helgerna och jobbade sedan som servitris/diskare på en restaurang. Har också jobbat som telefonförsäljare, företagssäljare, i kundservice, som supporttekniker och som butikssäljare i både klädbutik och inom teknik. Jag vill fortsätta arbeta inom sociala medier och med marknadsföring och människor. Exakt vad jag vill ”titulera” mig som vet jag dock inte ännu. Kramar!

Hur har ditt liv ändrats sen Jason kom? Är det stor skillnad från tidigare eller ganska likt? Älskar verkligen din blogg!

Det har förändrats till det bättre enbart! Men själva förändringen i sig har inte varit så stor då vi levde ett ”familjeliv” redan innan han föddes. Så ja, vardagen är sig väldigt lik och vi har kvar samma rutiner som vi hade innan han fanns hos oss. Det jag känner har förändrats är att jag inte har lika mycket tid för mig själv och detta är något som jag givetvis visste om redan innan han kom. När jag skriver att jag inte har lika mycket tid för mig själv så menar jag med ”onödiga” saker som klicka runt på bloggar i flera timmar, måla tånaglarna i hundra år osv. Att ta en lång dusch eller locka håret hinner jag fortfarande och jag brukar passa på att göra sådana saker under tiden som F är hemma för att slippa stressa när jag är själv med lillen. Tack snälla du, värmer helt enormt! Kram!

Hej fina du! Blir alltid så inspirerad av dina inlägg 🙂 hade vart kul om du la upp lite mer outfits då du har så fina kläder jämt ! Undrar även vad du jobbar med (läste någon gång att du har ett heltidsjobb)? 🙂 Vad tycker du är det bästa med F och vad tar han fram i dig som du uppskattar extra mycket? 🙂 kram

Hej! Åh, blir så himla glad. Tack fina du! =) Självklart kan jag göra detta om intresse finns! Tycker själv att jag klär mig rätt ”tråkigt” men ska absolut börja visa mer av vad jag har på mig till vardags. Jag jobbade heltid i kundservice på ett företag som levererade TV tidigare men gör inte det längre utan har enbart bloggen som arbete nu. Älskade dock det jobbet och hade sådana fantastiska kollegor. Det bästa med F är att han är så otroligt varm och omtänksam som person. Och inte bara mot mig, vänner och familj utan mot allt och alla. Han har det vackraste hjärtat i världen och ser det bästa i alla människor. Han besitter så många fina egenskaper och jag är dagligen lite avis på honom för det. Han inspirerar mig till att bli en bättre människa varje dag och det uppskattar jag helt enormt. Tusen kramar!

Min allra bästa vän, kärlek, trygghet och klippa. Tack för att du är just du och tack för att du tar fram det bästa i mig. 

5 snabba frågor: Sommar eller vinter? Godis eller chips? Klänning eller kjol? Uppsatt håret eller utsläppt? Mobil eller dator?

Åh vad kul! Älskar sådana här frågor, haha. SOMMAR, CHIPS, KLÄNNING, Utsläppt när det är lockat och fint och jag ska ut och visa mig bland folk men uppsatt hemma alla dagar i veckan, MOBIL.

Hej! Jag tänkte fråga hur ni fick en lägenhet så fort, alltså den ni bor i nu, för det är väl hyresrätt? Jag vet att man kan stå länge i kö utan att ens få gå på visning på lägenheter. Ha en superfin kväll! Tittar säkert in på din blogg 10/ggr dag, älskar den.

Hej! Ja, det stämmer att det är en hyresrätt! Jag fick höra av en vän till mig här i Göteborg att det byggdes nya lägenheter i detta område och att man kunde söka dom utan att ha stått i kö på boplats (som är Göteborgs ”lägenhets-sökar-sida”). Jag gick in och sökte samma dag som dom släpptes och fick besked om att vi hade fått en av dom några veckor senare. Hyresvärden som vi hyr av baserade sitt val av hyresgäster på inkomst, fast jobb och andra faktorer och på så vis kunde man ”gå runt” kötiden. Vi hade ju inte stått i kö alls och var verkligen så glada att denna möjlighet dök upp. Tack så jättemycket, blir hur glad som helst! Och ha en underbar kväll du med! Stor kram!

Såhär såg en del av lägenheten ut när den var helt tom. Här hade jag precis hämtat upp nycklarna efter jobbet. Känslan av att vara den första som bor i den är underbar! Nyproduktion är det bästa som finns, haha. 

Vad använder du för kamera till alla bilder du lägger upp på bloggen och instagram?

Jag använder bara min iPhone 6+ till alla mina bilder. Ibland tar F bilder också som jag lägger upp och han har en Samsung Galaxy S6 Edge+. 

Hej! Grattis till er lilla bebis! En liten fråga, vad har du för mål med din blogg? Vill du att den ska bli grunden för en bok eller vill du starta en inredningsbutik på nätet eller liknande? Vill du att den ska bli din ekonomiska trygghet? Är alltid kul att få ta del av andra människors åsikter om karriär och planer om framgång. Lycka till!

Hej! Tack snälla du! Mina mål med min blogg är redan uppnådda. När jag startade denna blogg i januari 2014 så hade jag som mål att få inspirera andra och att själv bli inspirerad samt att kunna leva helt på min blogg och ha den som inkomstkälla. Mindre mål med bloggen har jag dock hela tiden och jag vill ju givetvis att den ska fortsätta växa på samma vis som den har gjort idag. Jag skulle också vilja skriva en bok i framtiden (precis som alla andra B-kändisar, hehe) i form av en självbiografi eller liknande. Kram!

Hej! Du nämnde tidigare att du/ni hade svårt att bli gravid, vare nå fel? Vad gjorde ni så de gick bättre för er? Gillar dig blogg extra mkt. 

Hej! Det stämmer helt att det tog ett tag för oss innan vi plussade. Du kan läsa mer om vår resa till ett plus på stickan HÄR. Tack finaste du och stor kram!

Att se plusset på stickan var helt overkligt. Här är den första bilden som jag tog på det positiva testet och som skickades till min mamma i samma sekund som den togs.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish