Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårdagen

Hej underbara ni!

Hade en sådan mysig dag igår eftersom att F var hemma på grund av feber. Soffmys, filmer, hemgjord sushi och bebisgos stod på schemat i mängder. Älskar när hela familjen är hemma, finns inget bättre. Och fick pyssla om både man och mini lite extra samtidigt som jag hann göra sådant som jag vill. Något jag faktiskt önskat göra länge men inte gjort är att köpa hem en hel uppsättning med porslin från Mateus. Så det gjorde jag! Sved lite i plånboken men är SÅ glad att vi har massor med tallrikar, skålar och muggar hemma nu. Har ju haft kanna, stort fat och ett par koppar hemma sedan tidigare men nu har vi verkligen skåpen fyllda med vackert porslin. Och jag ser det som en investering också då jag läst att vissa har haft sina uppsättningar i flera, flera år, kört dom i diskmaskin och dom har inte en skråma trots det. Är supernöjd och kommer att visa allt lite senare här inne såklart.  

Vi firade lite extra igår med godsaker mot kvällen också och varför kommer ni att få veta lite längre fram. Så spännande och roligt känns det iallafall och jag tror att ni kommer att tycka det också. Men ja, som sagt – mer om det om några veckor! =)

Kram på er och ha en underbar dag! 

Pappa och nallebebis..<3

Sushimys! Och visst är nya filten vi har på soffan helt underbar!? Fyndade den för 199:-, vilket kap! Så mys med massor av filtar i soffan och speciellt på vintern.

Lilla snutt fick följa med mamma på äventyr igår. Sov hela tiden och var så nöjd! Filten med stjärnor är från mocworld.se och skötväskan är en Stokke från lekmer.se.

Och jag unnade mig en stoor chai latte på sojamjölk. Det är verkligen bland det godaste jag vet i dryckesväg. När jag jobbade heltid också utöver bloggen så köpte jag en varje dag när jag var påväg hem från jobbet, haha. 

Mamma-outfit. Älskar att alla mina gamla toppar är som gjorda för att amma i. Underbart! Har ju i princip bara vringade och urringade tröjor så det är ju perfekt. Denna är från BIKBOK. 

F smygfotade mig lite i hallen innan jag skulle iväg också. Är så glad att han gör det då jag fotar honom och mini massor men glömmer bort att ta kort på mig själv, haha. 

Drog fram min vinterjacka igår också. Från SVEA är den. Har den i både svart och blått och den är sjukt dålig kvalitet och höll knappt förra vintern. Ska köpa en ny snarast som jag nämnt ett par gånger men har inte bestämt mig för vilken och hittar ingen som känns perfekt med stort P. Kanske får klara mig på denna även denna vinter och köpa ny nästa år helt enkelt. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish