Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sjukdom och mys

Hej fina!

Blev inget jobb för F igår då han var febrig och fortfarande är. Ska jag vara ärlig så tycker jag att det är jättemysigt att ha honom hemma, haha. Blir massor av mys i soffan och god mat här hemma. Hoppas dock verkligen att han mår bättre snart för sin egna skull, det är ju aldrig kul att vara sjuk. 

Annars har vi en väldigt vaken och medveten kille här hemma. Jasons utveckling går verkligen framåt i 110% och det är så kul att se att han börjar le, lyfta huvud och överkropp allt mer när han ligger på mage, titta på saker, följa med blicken, sträcka händerna lite smått efter saker. Ja, det händer sjukt mycket. Idag är vår kille hela tre veckor och jag undrar var tusan dessa veckor tog vägen. STOPPA tiden tack! Jag och F pratar mycket om det där – att man så gärna vill att tiden ska gå snabbt och samtidigt stoppa den helt. Konstig men så sann känsla! Man vill se honom utvecklas och formas till en egen person och försöker föreställa sig hur han kommer att vara som femåring och som femtonåring. Man föreställer sig hur kan kommer att se ut när han är fyra och hur första utvecklingssamtalet i lågstadiet kommer att vara, om han kommer bli busig eller lugn, vad hans favoriträtt kommer att vara och om han kommer att tjuvröka som tonåring. Man är så nyfiken! Vi njuter iallafall av varje sekund, det känns verkligen så viktigt att ta vara på tiden när den verkligen rinner mellan fingrarna. 

En febrig och stolt pappa som myser runt här hemma med vår lilla mini. Så tacksam för mima killar.. Vad hade jag gjort utan er!? SÅ mycket kärlek. <3

Och lite mer mys! Snygg sovstälning, ellerhur!? 😉 Tycker att det är så gulligt att han sover lite hur som helst på både mig och F. Mysbebis. Och mysvovve som vill vara nära hela tiden. 

Och när pappan i huset får ansvar för att ta på sockar och inte ser skillnad på vitt och beiget.. Karlar alltså, haha.. Inte för att det spelar någon roll men lite kul är det. 

Fina, nya rosor till Klongvasen som kommer från presenten.se. Älskar färgen på dessa! Så vackra. Det var faktiskt F som köpte hem dom i helgen när han märkte att dom som stod där just då hade blivit lite halvtorra och tråkiga. Pluspoäng när han märker sådant!

Och som ni kanske har märkt här på bloggen så har jag varit SÅ sugen på just matpajer på senaste. Vill äta det varje dag! Såå gott. Igår blev det en med oliver, fetaost, tomat, majs och paprika och vi skippade äggen och körde på ägg-ersättning som funkar minst lika bra. 

Och Jason älskar verkligen stolen från lekmer.se, helt perfekt för en liten som vill vara med mycket och räddar verkligen middagar och när man vill fixa ordning i köket/laga mat. Då sitter han och tittar följer med blicken. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish