Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågor och svar

Var du hungrigare under graviditeten än vad du var innan? 

Nja, egentligen inte! Eller i perioder så var jag nog det. Däremot så upplevde jag det där med ”cravings” rätt starkt och kunde verkligen känna ett sug kring att jag måste ha något precis just NU.. Oavsett om klockan var fyra på morgonen eller strax innan midnatt. Ville jag har något så var jag tvungen att få det. Och om jag inte fick det så gick jag runt och suktade efter det.. tills jag fick det, haha. Som en gång när jag var sugen på rostat bröd. Väntade på att det skulle gå över i flera veckor men inte tusan gjorde det det. 

Vad har du att se fram emot?

Jag har hela livet att se fram emot nu! Livet som mamma, livet som fru, livet som.. JAG. Träna, komma i form, uppfostra mitt barn, fortsätta min personliga utveckling, bygga på min relation med min man. Jag ser fram emot att fira jul med familjen i Umeå iallafall. En jul med god mat och mycket kärlek =)

Vad tycker du om att amma offentligt?

Jag tycker att alla får göra som dom vill! Det är ju det mest naturliga i hela världen så varför ska man inte få mata sitt barn var man vill och när man vill? Jag personligen hade däremot nog aldrig känt mig bekväm i det och det är lika okej som att man faktiskt känner sig bekväm med det. Vi är alla olika. Men man ska absolut göra det om man kan och vill – det är så naturligt och jag förstår inte ens varför det är något att prata kring. 

Var du rädd för missfall? 

Självklart var jag det! Men samtidigt är jag en människa som lever efter att allt sker av en anledning. Händer det så händer det. Någonstans i bakhuvudet litade jag på att det inte skulle hända. Man måste våga ta ett andetag och slappna av. Det är ändå inget man kan bestämma kring. 

Vad har ni för bil?

Vi har en pärlvit Nissan Qashqai, årsmodell 2015. Världens finaste och góaste bil! Känns trygg och bra och jag har varit nöjd sedan dag ett. 

Hur gjorde ni för att bli gravida? 

Vi hade en rätt lång resa till graviditet. Ni kan läsa mer om den i mitt bloggarkiv om ni inte har hängt med här inne på bloggen så länge. Men ja, vi gjorde egentligen inget mer än att ha sex =) Däremot så tog det rätt lång tid innan vi plussade. 

Vad tänkte du mest på som gravid?

Har vi köpt för mycket kläder till den lilla? Lever han därinne? Tänk att det är en levande bebis i min mage!! Herregud.. Undrar hur han kommer att se ut? Hoppas han är lik sin pappa! Tänk om han är sjuk eller att något är fel på honom? Gud vad ont det måste göra att föda barn.. Men jag ska nog föda utan smärtlindring ändå.. Ska vi koka alla nappar igen kanske? Är BB-väskan packad? Oj, nu känner jag en liten spark.. Är det förvärkar jag har? Tänk om det är dags nu!? Osv..Osv..Osv. Alltså massor med tankar.. HELA tiden. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish