Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon från oss!

Godmorgon från lilla familjen! <3

Hoppas allt är bra med er. Här hemma är allt superbra och det är ny arbetsvecka för pappan i huset igen. Nu ser vi fram emot slutet av november då han har semester för andra gången i år och blir hemma med oss på heltid ett tag. Lyx! Helgen har som ni vet varit lugn för vår del och vi har haft besök av Fs mamma som både myst mycket och hjälpt till med lillen. Har varit jättetrevligt. Han fick beröm över hur tyst han var på natten också. Och ja, det är han ju verkligen. Inte minsta pip eller skrik av missnöje. Bara tyst och lugn hela tiden och somnar om direkt efter att han har ätit och fått ny blöja. Så tacksam att vi har haft det så enkelt hittills. 

Idag ska det bara mysas här hemma. Massor med pussar och kramar. Tar vara på all denna tid för den rinner ju verkligen iväg. Vill att min lilla bebis ska vara liten föralltid. Ska också klicka runt lite i alla möjliga webshoppar och försöka hitta någon snygg vinterjacka. Är SÅ svårt att bestämma sig då det finns himla många snygga varianter och jag är sugen på flera av dom. Kanske slutar med att jag lottar fram en favorit att köpa då jag velat fram och tillbaka nu i flera veckor och det börjar bli riktigt kallt ute nu, haha. 

Önskar er en fantastisk dag. Kramar! 

Vårt lilla hjärta igår som ryggbajsade ner hela sin outfit efter att dessa bilder togs, haha. Och ja, då fick han byta om såklart till andra kläder. Just dessa på bilden är iallafall från Newbie, från topp till tå. 

Amningsstund på amningskudden från lekmer.se som underlättar enormt för mina axlar och armar. 

Och pappa F gjorde såå god paj igår farsdag till ära. Mums! Med tre sorters paprika och god sallad till. Otroligt gott var det. Älskar matpaj i allmänhet och skulle kunna äta det varje dag om jag fick. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish