Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sunday

Hej finisar!

Tänkte uppdatera lite snabbt från sängen innan det är dags att göra morgon här hemma. Idag ska alla ”söndagsmåsten” göras och vi ska tvätta, städa och fixa här hemma. Ska försöka ta mig iväg till solariet en sväng också! Igår handlade vi och hann förbi Kappahl också. Jason fick med sig en liten overall hem och denna mami är såå glad då jag har letat efter den så länge! Vi har samma i grått men i storlek 62. Denna gång fick jag tag i en storlek 56 som han kan använda redan nu. Att barnkläder kan göra en så lycklig!? Haha.. 😉 Blev en pyjamas också som vi hittade på ICA. Tycker att dom är kanon då dom har dragkedja istället för knappar och går snabbare att få av och på. Gillar dom med knappar med men just modellen som ICA har blev en favorit ganska snabbt. 

Nu ska jag byta en bajsblöja och sedan försöka komma i kläderna själv också. Kramar till er!

Igår testade vi vår bärsele igen och F fick ha lillen i den medan jag tog hundarna. Gick jättebra och han sov hela promenaden. 

Och till middag stekte vi färdiga schnitzlar och slängde in potatis i ugnen. Blev supergott och gick snabbt. Det är ju snabbt som funkar nu när man har en liten hemma, haha..//Jag och mini i soffan igår. Hade mjukiskläder hela dagen lång och det kommer vi ha idag också. Så mysigt när det är grått och kallt ute. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish