Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dra ner på sockret igen

Jag har under dom senaste åren levt väldigt nyttigt. Vi äter inte så mycket socker här hemma (mer än fruktsocker typ, haha), nästan inga mjölkprodukter och inte heller allt för mycket gluten och liknande. Vår kost består till fullo av vegetarisk mat och vi äter galet mycket frukt och grönt och gärna så naturligt som möjligt. Klart vi äter vegetariska halvfabrikat ibland men även dessa är många gånger inte alls för onyttiga. 

Efter förlossningen spårade mitt sockerintag ur totalt och trots att min kropp har dragit ihop sig helt på ytan (ja, jag är faktiskt smalare nu än innan jag födde barn) så mår jag inte alls bra inuti. Har smällt i mig nästan en godispåse om dagen, stora mängder choklad, söta bullar, kakor.. Ja, ni förstår! USCH! Känner mig som en stor sopsäck där jag har kastat massor med skräp. Nu ska det bli ändring! Från och med denna vecka så köps det inte hem några godispåsar och inte heller fikabröd eller annat onyttigt. Nu är det dags för avgiftning av denna kropp då jag verkligen förgiftat mig själv dom senaste veckorna. Ska bli skönt att få nyttiga vanor igen. Självklart ska jag fortsätta äta gott och onyttigt ibland men absolut inte i denna mängd. Från och med måndag kör jag igång hade jag tänkt!

Något som jag brukar dricka för att sötsuget ska ge sig av är smoothie. Funkar otroligt bra och speciellt om man har banan i. Denna från Froosh är en favorit om man vill köpa en färdig. Älskar förresten mina naglar på den bilden. Ska få nya på lördag igen och som jag längtar! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish