Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En lugn lördag

Hej fina!

Idag är vi hemma hela lilla familjen och vi har även besök av Fs mamma. Dom åkte iväg med bilen nyss och jag och snutt myser här hemma i soffan. Lillen ligger och halvsover i sitt nest här bredvid mig och jag tänkte passa på att kika in här innan han vaknar. Har lyxat till det lite och dragit fram en chokladkaka och jag måste erkänna att jag verkligen NJUTER av lugnet och av min lilla bebis. Tillvaron är så himla mysig just nu och jag vill vara i denna bubbla föralltid. Finns det något mysigare än att höra hans knoppningar och snarkningar bredvid sig? Egentligen skulle jag kunna ligga och se på honom föralltid utan att tröttna men det finns ju annat hemma som måste göras också, så det är tyvärr inte möjligt 😉

Något jag också har tänkt på är att bebisar verkar drömma så mycket. Iallafall Jason! Han sprattlar och ”faller” i sömnen. Rycker till, gör massa gulliga ljud, pratar, smackar. Har typ aldrig varit med om något sötare. Och det är så många rörelser jag kan känna igen från när han låg i magen. Typ vissa vis han rör benen eller flaxar med armarna på. Tänker genast ”jahaaa, det var därför jag kände så hårda sparkar mot revbenen på höger sida” eller liknande. Magiskt. 

Hoppas ni har en jättefin lördag och njuter av helgen. Kramar till er. <3

Jag gillar inte ens Geisha egentligen. Eller ja, det är inte mitt förstahandsval! F älskar denna choklad däremot och jag klagar ju inte direkt heller när han väl har köpt hem den, haha. 

Hann glida runt lite i lägenheten imorse med en sovande mini på armen och ta lite kort. Spegelbilder funkar ju alltid =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish