Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jasons första besök hos BVC

Hej fina ni!

Idag klockan tio hade lilla J sitt första besök hos BVC. Det blev lite sent men för oss är det viktigt att F kan få vara med på alla besök och detta var första tiden som funkade med hans jobb. Hur som så gick det hur bra som helst och liten har gått upp nästan 400 gram vilket är kanon. Känns jättebra att han blir mätt på mjölken jag har. Annars så fick han sin lilla navel rengjord ordentligt då det hade samlats lite gegga där. Vi har själva inte vågat pilla mer än med tops och lite vatten och det kändes skönt att höra att vi hade gjort helt rätt och att vi ska fortsätta med det och inte använda oss av något starkare eller så. Det räckte med att hon gjorde rent den ordentligt nu idag sa hon som vi träffade. 

När vi besökte BB för återbesök för någon vecka sedan så fick jag ju amma framför barnmorskan där. Precis som jag skrev då så är jag inte fullt bekväm med att amma framför någon annan än F trots att jag är helt FÖR offentlig amning och allt som har med det att göra om man är bekväm med det. Det är ju såklart en självklarhet att få mata sitt barn var och när man vill. Men jag personligen har som sagt rätt svårt för att inte göra det i hemmiljö. Hur som så blev Jason hungrig igen och då var det bara att dra fram tutten återigen, haha. Jag frågade först om det fanns något amningsrum eller liknande (vilket det fanns) men vi hade så mycket kvar att gå igenom så hon föreslog att jag skulle göra det i rummet vi var i – så det var bara att köra. Kanske är bra att jag utsätts för sådana situationer för att vänja mig lite trots allt =)

Just nu ligger liten och sover bredvid mig och jag tänkte dra fram en lussebulle, godis, wienerbröd eller något annat gott och sött. Vi köpte hem lite smått efter besöket hos BVC. Fick äntligen med mig lite julmust hem också. Har varit så sugen på det under flera veckor nu men alltid glömt bort att köpa när vi varit på affären. Mums!

Hoppas ni får en helt underbar dag så hörs vi såklart mer lite senare. Kramis! 

Påväg in på ICA. Min nya jacka i fakeskinn är från madlady.se. Vagnen är som ni kanske redan vet en Stocke Crusi från lekmer.se och vi använder oss av babyskyddet istället för liggdelen för det mesta när vi ska handla eller liknande då det är så smidigt. 

Pappa och lilla Jason på BVC. Var verkligen en varm miljö och väldigt fräscha lokaler. Känner att vi har gjort helt rätt val av ställe.

Och dagens superglammiga lunch, haha. Jag och F köpte var sin och hann äta snabbt tillsammans innan F åkte iväg till jobbet. Dessa är verkligen kanon om man vill ha ”snabbmat” som ändå är god och nyttig. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish