Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Roliga fakta om mig

– Jag är helt städbesatt och MÅSTE varje dag torka luckorna på skåpen i köket, torka av vardagsrumsbordet ordentligt, dammsuga lite lätt, plocka och fixa osvosvosv. Jag har verkligen ett nästan ohälsosamt behov av att det ska vara ordning och reda och rent och fint runtomkring. Bara tanken av en överfull tvättkorg eller olivolja som sprätt på kaklet i köket vid spisen när man lagat mat får mig att rysa. Nej, jag stökar gärna ner men allt ska även städas upp därefter. 

– Jag sitter gärna ner i duschen.. Ja, rakt på golvet. Låter kanske jättekonstigt men det är sååå skönt! Något annat jag alltid gör innan jag duschar är att jag gör vattnet kokhett och duschar av väggarna i duschen så att dom blir varma. Brukar också starta torktumlaren så att den sprider värme. Älskar när det blir som en bastu i badrummet under en lång dusch. Så skönt och avkopplande!

– Jag hatar reklamen som går på radio. Byter kanal DIREKT reklamen kommer på. Lyssnar hellre på vad som helst än just radio-reklam, haha. 

– När det kommer till skräpmat så är det godaste jag vet MAX vegoburgare. Har ni testat den? Om inte så måste ni göra det! Efter att ni har ätit den kommer ni aaaldrig att vilja beställa någon annan meny där. 

– När jag var liten så var jag jättelik kronprinsessan Victoria. Vi hade till och med en bild på henne hängandes på kylskåpet bara för att vi var så himla lika som små. 

En bild från när bebis låg i magen i vecka 36. Fotad av momentsbylouise.com

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish