Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Första dagen på egen hand

Idag börjar pappa F jobba igen. Känns så otroligt tråkigt men vet att det kommer att gå bra iallafall. Lillen sover i sängen för tillfället och jag tänkte passa på att kika in här och blogga. Får se hur länge han tillåter mig att göra det innan han vill mysa och ha närhet igen. Inget jag klagar på dock. Älskar att ha honom i famnen och skulle mer än gärna ha det dygnet runt. Mammas lilla skatt <3

Vi myste till det ordentligt igår bara för att det var sista kvällen hemma allihop på ett tag. Köpte hem grekisk takeaway och pratade massor om framtiden under tiden som Jason sov i soffan bredvid oss. Imorse passade jag på att snabbstäda och ta en dusch under tiden som F fortfarande var hemma. Skönt att ha det gjort och skönt att kunna lägga allt fokus på min mini idag nu när vi är ensamma hemma.

Annars så är jag tung i huvudet och har ont i lungorna. Hostar lite också. Usch! Känns som början på sjukdom! Igår hade jag dessutom ingen röst alls under större delen av dagen. Hoppas på att slippa bli sjuk. Ska dricka massor med té idag och bara kurera mig. Bebismys måste ju helt klart vara den bästa medicinen, haha.

Stor kram på er och ha en helt underbar dag. Vi hörs såklart av under dagen! <3

F köpte hem dessa igår på min begäran. Återkommer med recension men tror dom blir kanon! Som ni kanske läste i ett tidigare inlägg så droppar alltid tutte nummer två när jag ammar på tutte nummer ett och tvärtom. Blir skönt att samla upp mjölken i dessa istället för att låta den rinna ut i en handduk eller balansera med en flaska under sig när man redan håller i en fyrakilosbebis. 

Och detta var sååå gott. Älskar grekisk mat och förstår inte varför vi inte äter det oftare. Är så glad över att det finns lite nyttigare alternativ på takeaway för bland annat oss nyblivna föräldrar som inte riktigt hinner laga mat alla gånger, hehe. Ska passa på att göra storkok med massor av rätter och fylla matlådor när F är hemma någon förmiddag framöver. 

Och soffmys bestod dagen mest av igår för övrigt. Idag sitter vi fortfarande i pyjamasen och lär göra det hela dagen. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish