Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tio saker som jag tycker om..

..Stora mysiga filtar! Har huuur många som helst här hemma. I alla möjliga färger, former och modeller. Måste köpa mig en fin korg eller liknande att lägga dom i bredvid soffan. Tycker att det är så fint och mysigt – samtidigt också väldigt praktiskt. 

Finaste filten från Odd Molly och inwhite4you.se. Detta är nog den absolut gosigaste filten vi äger för tillfället. 

..Tvätta och vika tvätt! Kanske låter konstigt enligt många men jag ÄLSKAR det. Lite som terapi för själen att fumla runt med sköljmedel, plocka i rena, nytorkade kläder som fortfarande är varma efter torktumlaren. Ja, ni vet! Något jag dock aldrig viker här hemma är lakan och sängkläder. Det gör alltid F, för det är bland det värsta jag vet. Och jag viker det alltid så dåligt så att det tar för mycket plats i skåpen, haha. 

..Träna! Guuud så jag längtar tillbaka till gymmet nu. Och det är inte långt bort. Funderar på att dra dit redan i veckan och promenera lite lätt på bandet. Känner att min kropp är mer än redo för det. 

Och det är ju som roligast att träna ihop! Hoppas vi kan göra det då och då trots att vi har en liten här hemma nu. 

..Snygga vinterjackor! Dock så har jag fortfarande inte köpt mig någon för denna säsong. Kanske dags att börja fundera på vad jag ska klä mig i nu i vinter. Det börjar ju redan bli kallt ute.

..Doftljus! Mot jul så kommer jag handla massor som doftar kanel, vanilj och annat juligt. Mums! Vi kommer nog inte julpynta alls här hemma då vi ska spendera alla julveckor i Umeå (onödigt med en pyntad lägenhet som ingen ändå befinner sig i) så lite ljus kommer att skapa bra stämning i lägenheten ändå. 

Alltid lika mysigt med ljus! Dom har en given plats i vårt hem i princip året runt. Men extra mysigt är det ju helt klart nu mot mörkare och kallare tider. 

..Att amma! Jag trodde verkligen aaaaaldrig att jag skulle tycka om det men fy så mysigt det är! Älskar våra matstunder här hemma och vet att jag inte är den enda mamman som känner så. Tror att det i överlag är väldigt mysigt att mata sitt barn oavsett hur man gör det. F älskar att flaskmata lillen också så det ligger nog något särskilt i just att mata sin lilla bebis. 

..Mateusporslin! Nästa gång vi åker in till stan ska jag köpa massor med fina tallrikar har jag bestämt. Och ett par koppar till. Vi har ju redan beiga här hemma men jag är sugen på ett par grå också. Lite dyrare men lite finare. Värt att unna sig någon gång ibland och kul att samla på något hemma i hyllorna. 

..Marmor! Jag har verkligen fallit för den trenden och drömmer om ett vardagsrumsbord eller liknande i just marmor. Har jag tur så kommer ett sådant att flytta in till oss inom kort. Hoppas det!

..Bebismys! Älskar verkligen att snosa och snutta på min lilla skrutt. Älskar att pussa på hans lilla mun och panna och älskar när han knyter sin lilla hand runt mitt pekfinger. Älskade lilla bebis. 

..Att få spontana komplimanger! Jag är så lyckligt lottad med en man som skämmer bort mig varje dag med fina ord. Ni som läst bloggen ett tag vet att han i början av vårt förhållande lovade mig att alltid säga det som dök upp i hans huvud och det gör han verkligen. Blir överröst med fina ord dagligen och det kan vara allt från att jag är den sexigaste som finns till att jag är världens bästa mamma. Det där lilla i vardagen betyder så mycket och jag försöker själv att komma ihåg att dagligen berätta för dom jag tycker om hur mycket jag uppskattar dom. Det förtjänar alla att få höra. Något man inte kan skämma bort någon för mycket med är just komplimanger tycker jag. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish