Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sista dagen med pappa här hemma

Godmorgon vänner!

Sista pappadagen här hemma precis som rubriken lyder. Det skär lite i hjärtat men samtidigt så vet jag att vi snart får vara tillsammans allihop igen. F har tagit ut semesterdagar så om tre veckor så är han hemma med oss igen i två veckor. Efter det jobbar han ett par veckor till och sedan går han på pappaledighet ett par veckor så att vi kan spendera julen ihop uppe i Umeå med familj och vänner. Så mysigt. Så ja, det är mycket att se fram emot. Och tiden lär gå fort – samtidigt som jag helst vill att den ska stå stilla så att min bebis kan vara liten föralltid. 

Idag ska vi försöka ta oss ut på en promenad med bärselen så att jag får träna lite på att gå med både bebis och hundar. Vovvarna behöver ju komma ut och rastas även när jag är ensam hemma och det blir inte allt för smidigt att krångla med en stor vagn i hissen fram och tillbaka har vi konstaterat. Återkommer med hur det gick sedan men hoppas verkligen att det ska gå vägen. Vi har en sele från Babybjörn som verkar kanon men jag funderar även på att införskaffa en sådan där bärsjal då jag har hört enormt mycket bra om dom. Aja, vi får se hur det hela slutar! Vi börjar med selen iallafall. 

Mjölken har runnit till O R D E N T L I G T och jag får sååå ont i tuttarna om lillen inte vill äta på ett par timmar. När jag ammar på ena bröstet så rinner det andra bröstet och jag måste ställa en kopp eller flaska under för att inte bli dyngsur. Kul va!? Detta glammiga mammaliv, haha… Googlade lite om det och tydligen är det rätt vanligt att ena tutten ”sympatidroppar”. Ska köpa mig sådana där ”mjölkuppsamlare” förhoppningsvis redan idag så blir det lite enklare att samla upp det som kommer. Inte så smidigt att ha en bebis på ena armen och hålla en flaska i andra nämligen. Är glad att det funkar som det ska iallafall, trots att det är lite jobbigt med SÅ mycket mjölk. Han blir iallafall mätt och det är det viktigaste.

Annars så var Jason själv med pappa igår hela eftermiddagen medan jag fick fina fransar och färgad utväxt hos Emelie. Var så mysigt att prata av sig lite och som jag har saknat henne. Längtar tills hon kommer hit på bebismys! Saknade dock mina killar där hemma hela tiden. Det hade gått jättebra när jag kom hem och mjölken vi hade pumpat ut hade räckt kanonbra den med. Superskönt att kunna ta sig ut lite och veta att dom klarar sig utan mamma en stund, haha. 

Hoppas ni får en underbar tisdag, kramar till er!

Mammas bebis fick nya tossor för några dagar sedan. Så söta, ellerhur!? När vi skulle betala dom i kassan så upptäckte vi att F hade råkat lämna sitt bankkort i en parkeringsautomat IGEN. Andra gången på bara några månader, haha. Och jag som aldrig har med min plånbok när vi är ute tillsammans hade som tur var släntgt ner den i skötväskan just den dagen. Så betala lyckades vi göra iallafall, haha. 

Och som ni läste igår så är mitt sockersug bortom denna värld just nu. Nästan lite obehagligt att börja älska godis från ingenstans. Hoppas det går över snart!

Och igår gled jag runt i sköna kläder. Byxorna är dom där jag har visat förr (H&M – 149:-) och tröjan gammal från BIKBOK//Kolla vilken dröm med alla produkter från Maria Nila på salongen!? Mitt favoritmärke. Allt luktar SÅ gott och är som godis för håret. 

Vår sovande lilla ”burrito” som han så fint kallas här hemma. Världens góaste lilla unge som är så nöjd om dagarna och låter oss sova hela nätterna med korta uppvak. Vi har sluppit allt som har med magknip och ont i magen att göra också än så länge – så skönt. 

Och pappa F kom hem med två termometrar igår. En så att han kunde värma maten till rätt temperatur medan jag inte var hemma och en så att vi kan ta tempen på lillen fortsättningsvis ifall han kanske har feber någon gång eller liknande. 

Och såhär rolig lunch åt vi igår, haha.. Var lite stressigt precis innan jag skulle iväg så vi hann inte ens skära någon grönsak till. Falafel funkar ju dock alltid! Har ni testat citronmajonäs!? Det är suuupergott till. Tips!//Glömde visa denna bild från i förrgår här på bloggen. Lilla bebis och jag som myser runt här hemma. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish