Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frisörbesök och ny vecka

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Jag startar veckan med ett besök hos en av mina närmsta vänner Emelie som även är min frisör och fransteknolog. Lyx att ha en vän som är expert på sådant! Har gått hos henne nu i över ett och ett halvt år och aldrig varit nöjdare. Det är så skönt när man hittar någon som förstår exakt vad man är ute efter och vad man tycker om. Visar resultatet av besöket senare såklart. Ska bli så mysigt att prata ut om allt mellan himmel och jord och bara vara en liten stund. Hon har förresten tagit in ett ”fransschampo” för oss som har fransförlängning. Hur spännande!? Ni kan läsa mer om det på hennes blogg och jag kommer förmodligen att blogga om det senare också. Håll utkik!

På tal om något helt annat så är jag helt omöjlig med mitt sug efter godis! Vet inte alls vad det beror på och jag har aldrig tyckt om godis innan jag blev mamma. Kanske har något med amningen att göra eller vad tror ni!? Varje kväll när påsen tar slut så lovar jag mig själv att det är sista godiset vi köper på ett bra tag men ändå sitter jag där med en ny skål kvällen efter också. Alltid med ursäkten ”men jag har ju precis gått igenom en graviditet och förlossning så jag är värd detta”, haha.. Som tur är så är det väl i princip det enda onyttiga jag äter och jag levde även sjukt nyttigt under hela min tid som gravid. Så får väl ta mig igenom denna period och känna att det är någorlunda okej iallafall!

Annars så känner man sig inte sådär superfräsch som nybliven förälder. Eller jag gör inte det iallafall, haha. Mjölktuttar som rinner, man hinner inte riktigt med den där långa, sköna duschen som man önskar (även fast bebis sitter SÅ bra hos sin pappa så finns den där ”skynda-känslan” i kroppen) osvosvosv. Listan kan göras lång. Ändå ser jag någon viss charm i det! Det är ju trots allt ganska mysigt. Speciellt när man bara får gå runt hemma och vara. 

Önskar er en jättefin måndag och start på veckan. Många kramar till er! 

En liten prins som sover sött i stora sängen. Vi kommer nog samsova med honom lääänge. Han är inte allt för sugen på sin egna säng och det är inget han behöver vara heller, hihi. Det är så mysigt att få ha honom nära om nätterna. 

Gårdagens goda frukost. Vi hann faktiskt äta tillsammans under tiden som lillen låg och sov i nestet i soffan. 

Älskade lilla bebis. Som jag älskar dig! Brukar sitta och förklara för honom hur mycket jag älskar honom och han glor bara förvånat på mig, haha. 

Middag hann vi också äta tillsammans och F slängde ihop ris med en så god sås till! Massor med stekta grönsaker i kryddor och iMat från Oatly//Och lillen placerade vi vid bordet i sin vagga med massor av kuddar under så att han blev lite mer ”sittande”. Han vill gärna vara med och kolla på när han är vaken och då blev detta en utmärkt lösning fram tills att vi får hem hans stol med babyinsats. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish