Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

SÖNDAG

Hej fina!

Söndag igen och tiden går läskigt fort. Dagarna ser rätt likadana ut för oss och vi lägger all vaken tid på att utveckla relationen med vår nya familjemedlem. Jag blir mer och mer trygg i att jag snart ska vara ensam hemma med Jason och jag känner att vi har lärt känna varandra rätt bra. Precis när vi hade kommit hem så kunde det dröja ett tag innan vi förstod vad han vill ha/behöver men nu hinner han inte ens börja skrika eller gnälla innan blöjan är bytt eller maten är i magen. Tycker att det är jätteskönt. Tror han har hunnit med att skrika och vara missnöjd kanske en eller två gånger dom senaste dagarna. Annars har vi hunnit ”före” eller vad man ska säga. 

Igår fick jag magknip från (ursäkta men) HELVETET. Låg och kved i soffan och hade otroligt ont. Förmodligen för att det var ägg i pajen som vi åt och det var riktigt längesedan jag åt det i den mängden. Var så orolig att ge lillen mat för tänkte att det skulle överföras till honom men det gjorde det som tur var inte och han sov lika gott som vanligt även denna natt. Så glad för det!

Idag tänkte jag ha en riktig söndag! Storstädning, mys framför serier och filmer, en utflykt där hundarna får springa av sig och takeaway eller någon riktigt god middag mot kvällen. 

Jag funderar också på att låsa upp kommentarsfältet rätt snart. Är lite feg men kanske kan vara kul! Var ju så himla underbart att kunna svara på alla era frågor förut och ha en mer nära relation till er som läser. Så kanske vi kan köra en frågestund eller så!? =) Ha en helt underbar dag fina ni, kram!

Återigen så är det så skönt att kunna ha sina vanliga kläder igen! Dock så är man rätt begränsad när det kommer till byxor såhär första tiden efter förlossning då bindan fortfarande behövs och det inte direkt är superkul att ha tighta jeans eller liknande då. Men snart så!

Hann med en sväng till solariet igår med och såhär ser kroppen ut ungefär en och en halv vecka efter förlossningen.

Stolt mamma med världens finaste lilla skatt i vagnen. Vi har knappt använt liggdelen på vår vagn då det är så smidigt att bara klicka i babyskyddet när man är ute med bilen. 

F gjorde återigen underbart god paj till middag! Jag blev så sugen på det även igår. Mums! Denna gång med broccoli//Och lillen har lärt sig att ligga i nestet själv en stund. Förut dög det absolut inte men nu funkar det i någon halvtimme iallafall. 

Mammamys i mängder bestod dagen också av igår. Kan snosa på hans lilla huvud föralltid. Luktar ju så gott! Kan du snälla vara liten föralltid!?

Och pappamys i mängder består också dagarna av såklart. Känns så tryggt att just du är pappa till mitt barn, då vet jag att han alltid kommer att ha världens bästa pappa – oavsett vad. <3

Såhär ser en morgon hos oss oftast ut, haha.. Morgonrock, superrufsigt hår och matning i soffan. Och det ligger ju grejer ÖVERALLT nu när man har en liten. Vi ska flytta till större snart så att vi får plats med allt och Jason får ett eget rum. Eller ja, han kommer nog sova i vår säng ett bra tag framöver med – men kan vara skönt med ett lekrum/barnrum att ha leksaker, skötbord osv i. 

Och på lördagar åker såklart gottefatet fram. Mums! Var sugen på lite allt möjligt så lite allt möjligt fick det bli. Jordgubbarna i butik är faktiskt fortfarande ganska goda. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish