Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min man han kan?

Alltså måste bara dela med mig lite, haha. Min F är världens bästa man, pappa och vän. En helt fantastisk människa som jag avundas varje dag då han har så mycket fina sidor och det vackraste hjärtat som finns. MEN! Något han verkligen inte kan är att köpa rätt varor inne på affären. Är ju verkligen inte ett stort problem men ändå 😉 Ber jag om ketchup så får vi ketchup med svartpeppar i, ber jag om taco-krydda så kommer han hem med krydda till fajita och ber jag om kokosdryck kommer han hem med kokosolja..typ. Trots att alla dessa är ”standard”varor som vi alltiiiid har hemma och han borde vid detta laget veta hur dom ser ut. Igår bad jag honom att köpa med sig bindor på affären och han kommer hem med trosskydd trots att jag beskrev över 1000 gånger hur förpackningen såg ut och vad jag ville ha.. Karlar alltså.. Någon som känner igen sig eller är jag ensam? 

Andra gången gillt kom han iallafall hem med rätt produkt, haha =) Du är bäst ändå älskling (vet att du kommer att läsa det här) 😉

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish