Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

God morgon vänner!

Alltså denna bebisbubbla! Hur fantastisk är den inte!? Känns som riktig magi! Vi svävar verkligen på moln här hemma och det känns inte alls kul att F börjar jobba redan på onsdag igen. Vi ska ta vara på dom sista dagarna till fullo nu. Jag har tänkt mycket på det där hur det kommer att vara när jag är mammaledig med Jason ensam. Hur ska det gå!? Jag vågar ju knappt ta mig ut på en promenad med barnvagnen ensam.. Tänk om han börjar skrika!? Vad gör jag då? Så som det ser ut idag så hade denna hormonella mamma förmodligen sprungit hem med tårar brännandes bakom ögonen. Vet att det inte är någon fara alls om han skriker ett par minuter men mitt hjärta går sönder varje gång det händer och jag får smått panik. F är mycket lugnare och det är därför jag har vågat mig ut så pass mycket i butiker, på promenader osv. Just för att han har varit med hela tiden – och då känns det lugnt och avslappnat även för min del. För att jag vet att han KAN hantera ifall Jason blir gnällig eller skriker. Det lär sluta med att vi sitter i lägenheten och myser, jag och bebis. Men det kanske är okej ändå. Iallafall dom här första veckorna. Det mysigaste som finns måste ju ändå vara att ligga i sängen lite för länge och bara gosa och kramas. Sen får vi börja fundera på det där med att komma ut mer lite längre fram. Kortare promenader kommer det i vilket fall som helst att bli då hundarna måste rastas. Och på så vis får jag också träna lite på att just våga ta mig ut själv med min lilla snutt. 

Idag ska vi bara gosa här hemma. Storhandling och paketuthämtning blev vi klara med igår och det känns skönt att ha fullsmockad kyl och frys igen. På kvällen kikade vi på ”Inte OK” och det programmet är ju föör roligt. Skrattar massor! Synd att det inte är längre än en halvtimme bara. Vi gottade oss också med lite choklad, chips och frukt. Torsdagsmys när det är som bäst. Den här perioden har vi i princip bott i vår soffa. Det har varit en helt fantastisk tid från det att vi kom hem från BB. Jag kommer inom kort att skriva min förlossningshistoria och jag vet att även F var sugen på att dela med sig av sin ”manliga” vinkel av det hela. Hur han kände under förlossningen, när jag hade värkar osv. Så även hans version kommer att dyka upp här på bloggen. Tänkte också skriva lite om hur jag upplevde BB och förlossningen i Varberg. Så håll utkik inom närmsta dagarna!

Kram finaste ni och ha en helt fantastisk dag! <3

Massor med gottis! Några frågade om Jason får ont i magen av något jag äter och hittils har han inte haft minsta ont i magen. Och vad äter jag? Jag äter mycket grönsaker och nästan en helt vegansk kost om man bortser från lite choklad (blir så sugen på det nu när jag ammar!) och en bit ost på morgonmackan. Så mejeri är nästan helt uteslutet och jag håller kosten så naturlig som möjligt. 

Köpte denna toksnygga tröja när vi var inne på Gina Tricot sist. Den är så min stil! Och så himla mysig men ändå snygg. Så glad att jag fick tag i den. 

Pappa/Jason-mys i soffan igår. Pappa är bäst tycker lilleman! Och pappa tycker lilleman är bäst också//Och igår till middag blev det ravioli med spenat och tomatsås + en bit baguette till. Så mumsigt och så gott! Vi åt i soffan såklart! En stol med babyinsats är dock på G hem till oss så snart kan bebis sitta med oss vid bordet. Visar sen!

Kan varmt rekommendera denna vagn till alla! Lättsvängd, hög och snygg. Riktigt smidig och praktisk också. Det är en Stokke Crusi från lekmer.se//Sliten men så lycklig. Mammalivet är det bästa livet <3

Köpte även mysiga sockar på Gina Tricot! Har liknande sedan innan och dom är så mjuka och sköna mot fötterna. Verkligen ett tips! Billiga också =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish