Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

God morgon vänner!

Ni får säga till om ni börjar tröttna på mina ”morgoninlägg”. Tycker själv att dom känns så tråkiga och oinspirerande. Skriver typ samma sak hela tiden.. haha.. Aja! Igår så kikade vi på en dator till mig så att jag ska kunna blogga enkelt hemifrån nu framöver. Har ju bara en stationär för tillfället och med en liten här hemma så kan det ju krävas att man stannar i soffan eller sängen då han har somnat där. F är ju en tekniknörd av rang då han både arbetar med det och har det som hobby och tjatar om att vi ska köpa en Macbook för 25.000 (!!) då den har bättre prestanda. Jag tycker att alla datorerna ser likadana ut och tycker gott och väl att vi kan köpa den billigaste modellen. Vi får se vem som vinner denna kamp men förmodligen blir det jag. Känns väldigt onödigt att lägga ut så mycket pengar på en dator som bara ska användas till enkla ändamål. Samtidigt så vet jag att vi under vårt förhållande alltid har haft en ”deal” om att F bestämmer det tekniska här hemma medan jag får bestämma allt annat. Han har dock inte kommit på det ännu så vi får se om han drar det kortet snart =) Sen handlade vi lite pyjamaser och sådant till Jason – visar sedan såklart! Finns så mycket fina barnkläder i butik nu och just pyjamas är ju något som används flitigt då vi mest myser hemma. 

Annars så rullar vardagen på här hemma. Vi har filmat lite gravid-vecka-för-vecka men det blir bara ett snabbt och kort avsnitt denna fredag. Vi får prata mer nästa gång och berätta om förlossningen och allt kring det i klippet som kommer upp nästa vecka. Tiden rinner verkligen mellan fingrarna nu när Jason är här och jag vill passa på att njuta av dessa sista dagar innan jag blir mammaledig ”på riktigt” utan F. Känns lite läskigt att han ska lämna oss om dagarna snart. Men tror det kommer gå bra ändå! Hoppas det.. Hade varit kul att skaffa lite mammavänner här i Göteborg så att man kan ha bebisgos hela dagarna. Får se om jag kanske hittar någon rolig mammagrupp eller så. Känner några andra här som är höggravida faktiskt men ingen som har fått sin lilla än. 

Önskar er en helt underbar dag! Vill tacka er för att ni kikar in här och följer oss och vår vardag. Ni är verkligen BÄST – varenda en av er! Stor, stor, stor kram till er! <3

Mammas ljuvliga lilla ängel.. Jag är så kär i dig! Får man vara så kär i sitt barn!? Även F säger hela tiden att han är så ”kär i honom”. Kanske är normala känslor som förälder, hehe.. <3

Blev överraskade av en leverans från mocworld.se. Jason tackar för dom fina sakerna. Snuttisen är redan en favorit//Och här stod F och kikade på datorer. 

Och dessa två.. Kärleken mellan dom. Det är det mest fantastiska mina ögon skådat. <3//Och sen kom Dexter och ville vara med i myshögen. Det är han som är det där lilla svarta, lurviga som ligger på Jason. Svårt att se honom då han smälter in i täcket, haha. 

F gjorde SÅ god mat igår också. Denna rätt gjorde han till oss många gånger när vi sov över hos honom innan vi flyttade ihop på gymnasiet. Fick lite nostalgikänsla. Tänk att det var fem år sen nu!? Galet. Stekte paprika med majs och qornbitar och krydda med lite chilipasta, curry, salt och peppar. Häller över iMat från Oatly och serveras med ris. Så enkelt och gott. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish